Anahtar Kelimeler: Çakırca oy ve destek istedi

Çakırca oy ve destek istedi

Çakırca oy ve destek istedi

Çakırca oy ve destek istedi

Pazar yerini gezdi

Seçimlere sayılı günlere kala adaylar pazarları geziyorlar. Pazar esnafını sıkıntılarını dinlemek için CHP Kırıkkale milletvekili adayı Murat Çakırca Kırıkkale'nin en büyük 2. pazarı olan Çarşamba pazarında pazarcı esnaflarla bir araya gelerek hem oy istedi hem destek istedi.

Pazar gezisi

Çarşamba pazarcı esnafı ise sıkıntılarını her geçen gün arttığını belirterek doğru düzgün iş yapamadıklarını vergilerini ödeyemediklerini dile getirdiler. Ayrıca 13 yıldır hükümette bulunan AKP'nin Kırıkkale'ye gözle görür. Hizmeti bile yok bazı pazarcı esnaflarda oyumuz CHP`ye Cuma günü Kılıçdaroğlunun dinlemek için meydana akını edeceklerini artık çözümün adresini CHP olduğunu belirttiler.

Mitinge davet etti

CHP Kırıkkale milletvekili Murat Çakırca, Esnaf perişan halk perişan emekli perişan emekliye kıdım kıdım zaman veriyorlar biz geldiğimizde emeklinin esnafın halkını işçinin yüzü gülecek asgari ücrete net bin beşyüz TL olacak vergi olmayacak emekliye çifte ikramiye verilecek. Şimdi kalkmışlar kaynak nereden bulacaksınız diyorlar kaynak çok havuz sistemi yapılacak havuzda toplanan paralar emekliye işçiye memura esnafa köylüye verilecek al sana kaynak bizim gemilerimiz yok yatlarımızı yok ama arkamızda 75 milyon insan var açıklamasında bulunan Çakırca engellilerini maaşları artacak en az aldıkları maaşlarını üzerine 400 TL ilave edilecek sağlık alanında hizmetlere genişleyecek, sağlık çalışanların hakları korunacak onlarını insan gibi yaşamaları için elimizden geleni yapacağız ve ayrıca bugün günü saat 14:00`da Kırıkkale cumhuriyet meydanında CHP genel başkanı Kemal Kılıç dar oğlu önemli açıklamalarda bulunacaktır partili partisiz herkese davetlidir" dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli