Çakıcı´nın nemi düşük bir yere nakli gerekiyor!

Çakıcı´nın nemi düşük  bir yere nakli gerekiyor!

Çakıcı´nın nemi düşük bir yere nakli gerekiyor!

 

Hastaneden Çakıcı için rapor çıktı!

Doktorlar durumunu onayladı

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi´nde sağlık kontrolünden geçti. Çakıcı´nın  nemi yüzde 75 oranıyla yüksek bir yer olan Bolu´da değil, örneğin nemi yüzde 45 gibi düşük bir yer olan Kırıkkale gibi bir bölgede kalması gerektiği öne sürüldü.

RESMİ YAZI YAZILDI

Bazı hastalıklarından dolayı rahatsızlığı olan Alattin Çakıcı, önceki gün Bolu Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti. Çakıcı´yı muayene eden doktorlar, klinik olarak KOĞAH ve Astım Bronşit zemininde rahatsızlıkları bulunduğunu belirtti. Bu iki hastalığın tesiriyle daha pek çok rahatsızlığı da olduğu ifade edilen Alattin Çakıcı´nın nem oranı düşük bir ile naklinin gerektiği ifade edilerek hastane yönetimi ve Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´ne resmi yazı yazıldı. Çakıcı´nın daha önce Adana Kamu Hastaneleri Birliği ve diğer bazı hastanelerden almış olduğu raporlar da sağlık durumunu belgelemek için ekte sunuldu.

DEĞERLENDİRME İSTEDİ

Bolu´nun yıllık nem ortalamasının yüzde 75 olduğu ve Alattin Çakıcı gibi astım ve KOAH hastalarının nem oranı yüksek illerde kalamayacağı hatırlatıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çakıcı, Bolu F Tipi Cezaevi Müdürlüğü´ne bir yazı yazarak durumunun değerlendirilmesini istedi. Çakıcı, mektubuna ?Asla güvenliğimle ilgili bir sorunum yoktur? diye başladı ve rahatsızlıklarından dolayı yaşadığı sıkıntılarını anlattı. Daha önce bir çok ildeki cezaevlerinde kaldığını söyleyen Çakıcı, nem oranı yüksek Edirne, Tekirdağ ve Bolu´da sağlığının tamamen bozulduğunu belirtti.

YAPIP YAPMAMAK SİZE KALDI

Kırıkkale´de kaldığı süre boyunca sağlığının bozulmadığını ve aksine iyiye gittiğini hatırlatan Çıkıcı, spor yapmaya bile başladığını vurguladı. Kendisini iklimi sorunlu yerlere Cevat Gül ve Mehmet Fatih Berlivanlı tarafından kasten gönderildiğine işaret eden Çakıcı, ?Sıhhatime kavuştuğum Kırıkkale F Tipinden sonra bütün olumsuzluk ve olayların sebebi ve cezaevlerinin boşaltılmasının Ankara ayağı M. Fatih Berlivanlıdır? dedi. Hastalıklarına yönelik raporlarını sunan Çakıcı, ?Raporlar elinizde. Can güvenliğimle ilgili bir sorunum yoktur. Hastalığımla ilgili üst kurumunuz olan Cezaevleri Genel Müdürlüğü´ne bildirip bildirmemek, kanun gereği ne ise yapıp yapmamak size kalmıştır? dedi.

GEREĞİNİN YAPILMASINI ÖNERDİ

Çakıcı, nem oranı yüksek olan ve adeta çamur yağan Bolu için de açıklamalarda bulunarak, burada askerlerin sıkıntı yaşadığını, onların eş ve çocuklarının da sıkıntı yaşadıklarını açıklayarak, gereğinin yapılmasını önerdi. Çakıcı, Nem oranı düşük bir ile nakledilecekse gittiği her yerde olduğu gibi adli mahkumların yüzde 99´u ile hiçbir sorunu olmadığını hatırlattı. Alattin Çakıcı, mektubuna nakil dilekçesini ekleyerek, bunlara ilaveten AİBÜ raporlarını, astım ve KOAH hastalarını cidden rahatsız eden 3 adet Çimento Fabrikasının da resimlerini koydu. Şimdi Çakıcı ile ilgili kararın verilmesi bekleniyor. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli