Anahtar Kelimeler: OLMAZ OLSUN BÖYLE ÇÖZÜM

OLMAZ OLSUN BÖYLE ÇÖZÜM!

OLMAZ OLSUN BÖYLE ÇÖZÜM!

OLMAZ OLSUN BÖYLE ÇÖZÜM!

8 Şehit daha!

AK Parti ?Çözüm Süreci´ ve 7 Haziran seçiminin istediği sonucu alamamasının ardından her gün bir şehit haberi geliyor. Önceki gün Siirt´te bombalı tuzak kuran PKK 8 askerimizi şehit etti. Kırıkkale´de ise vatandaşlar şehit haberlerinin ardından ?olmaz olsun böyle çözüm? diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

8 ŞEHİT DAHA VERDİK

Siirt´in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK´lılar karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ilk bilgilere göre 8 askerin şehit olduğu belirtiliyor. Siirt´in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında PKK´lılar yola tuzakladıkları bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan askerlerden 8´nin şehit olduğu açıklandı. Bir gün önce de 4 askerimiz şehit olmuştu.

VUR EMRİ VERİLSİN

8 askerin şehit olmasının ardından Kırıkkale´de yaşayan vatandaşlar , ?Güneydoğu bölgesi başta olmak üzere Türkiye geneli  polis ve askerlerimize vur emri biran önce verilmelidir.  PKK terör örgütünün anladığı dilden cevap vermek gerekli. Bu acı hepimizin ortak acısıdır anacak hükümet bunlara fazlası ile taviz veriyor. Biz taviz verilmesini istemiyoruz? diye konuştular.

TAVİZ VERİLMESİN

Bir dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği yapan Beşir Atalay´a da tepki gösteren vatandaşlar, ?Çözüm sürecini Beşir Atalay başlattı. Bütün tavizler verildi şuan verilen tavizlerden güç alan terör örgütleri her gün askerimizi polisimizi şehit ediyorlar ve özerklik ilan ediyorlar. Biz artık taviz verilmesini istemiyoruz ve terör örgütü ile mücadele edilmesini istiyoruz? şeklinde konuşuyorlar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false