Anahtar Kelimeler: Çakıcı Devlete

Çakıcı´dan Devlete

Çakıcı´dan Devlete

Çakıcı´dan Devlete

Bu kez kimi uyardı?

?Babana ihanet etme!?

Kamuoyuna yönelik açıklamaları ile dikkat çeken Türkiye´nin ünlü isimlerinden Alattin Çakıcı, avukatı aracılığıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletine,  ?Aziz Milletim? hitabıyla kamuoyuna yine bir mektup yayınlayarak adından söz ettirdi. Çakıcı bu kez AK Parti´nin bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş´e ağır ifadelerle yüklendi.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Alattin Çakıcı  avukatı aracılığıyla Tekirdağ F Tipi Cezaevi´nden yine bir mektup göndererek, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve ?Aziz Milletim? hitabıyla kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu. Alattin Çakıcı açıklamasında Merhum Alparslan Türkeş´in oğlu Tuğrul Türkeş´e yönelik açıklamalar yaptı.  AK Parti´nin bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş´i sert sözlerle eleştiren Çakıcı, babasına ihanet ettiğine işaret etti. Dikkat çeken ifadeler kullanan Çakıcı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Aziz vatanımızın ve yaşadığımız coğrafya on yıllardır küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerin ihanetiyle coğrafyamızda iki devlet yok edildi. Coğrafyamızdaki Türk düşmanları batılı küresel güçler ve kuzeyimizdeki Çarlık ve Sovyetlerin devamı olan Ruslar, Skyes  Picot Antlaşmasındaki Osmanlı´yı parçalayıp Türk ve İslamın son kalesi olan devletimiz üzerinde yıllardır kısmi baypas  yapmaktadırlar.

BABAN ÖMRÜNÜ DAVAYA ADAMIŞTI

7 Haziran seçimlerinden sonra devlet olduğunu hatırlayanlar milli bir koalisyona geçit vermeyenler, PKK uzantısı siyasilerle seçim hükümetinde yer alan AK Parti, başlatılan operasyonları kaybettiği iktidarı geri alması için mi yaptığı insanın aklına geliyor. Devletin başı demokratik parlamentoda kendisine verilen yetkinin dışına çıkarak eski sultan olma sevdası bir tutku haline geldiği açıkça anlaşılmıştır. Partisine, geçmişine, babasına ihanet eden Y?t ama senin baban ömrünü bu davaya adamıştı. Seninle merhabamız 35 yılın üzerinde. O zaman da sönük, ilkesiz, babasının onurlu gücünün arkasında silik bir şahsiyet olduğunu ben ve başka kalbi inanmış dava insanları bilmektedir.

BABANA İHANET DEĞİL Mİ?

Bak efendi, cevap verirsen daha ağır konuşurum. Hatırla, senin için yıllar evvel bana Fethiye Kalkan´a gelenler hâlâ hayattalar. ABD´de iken seninle konuştuklarım, aynı konuyla ilgili ses kaydın belirli kurumlarda arşivlerdedir. Onurunu kaybedip, yol arkadaşlarını satan, şehit polislerimizi, askerlerimizi şehit edenlerin uzantısı olanlarla bir arada olmak şehitlerimize, tarihimize, babana ihanet değil de nedir? Senin için bu kriterlerde yaşamak babası Muaviye olmayan Yezit´ten ne farkın var. Kamuoyuna, Aziz Türk Milletine saygılarımla arz ederim.?

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false