Çakıcı´dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a uyarı ve çağrı!

Çakıcı´dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a uyarı ve çağrı!

Çakıcı´dan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a uyarı ve çağrı!

?Artık aklınızı hırsınızın,

egonuzun önüne koyun?

?Mafya ve kabadayı geçinenlerle

tüm bağlantılarını hemen kes!?

?Ekibini gözden geçir??

Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Cezaevi´nde yatmakta olan Alattin Çakıcı, Cumhurbaşkanlığı Makamına bir mektup göndererek hem bazı uyarılarda bulundu ve hem de öneriler yaptı. Çakıcı, son gelişmeleri, Ankara´daki patlamayı, Rize´de geçtiğimiz günlerde yapılan bir mitingi konu edindiği mektubunda Cumhurbaşkanlığı´nın mafya liderleri veya kabadayı geçinenlere umut bağlıyormuş gibi bir görüntü içine girdiğini ve bunun Türkiye´ye yakışmadığını ileri sürdü.

ÖLÇÜ VATANIN BEKASIYSA?

UYAP üzerinden avukatı ve Cezaevi Müdürlüğü aracılığıyla ?Cumhurbaşkanlığı Makamına? hitaben mektup yazan Alattin Çakıcı, mektubunda şunları ifade etti: ?Sayın Cumhurbaşkanlığı Makamı? Size, değişik hapishanelerden yazdığım her sözün ölene kadar arkasındayım. Coğrafyamız ve aziz vatan topraklarımızda küresel güçlerin yıllardır, ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde by-pass yapmakta olup, kararlı oldukların uzaydaki sağır sultan bile duymuş nedense! 13 yıldır hırsın ve egon kaynaklı vermiş olduğun PKK ve KCK´ya arada bir Birleşmiş Milletler ve dünyaya verdiğin taviz, arabın kahramanı olmak için ülkeyi ve coğrafyamızı yangın yerine çevrilmesine neden oldun. Bu zor durumda, vatan hainlerinin dışında herkesin devletin yanında olması namus borcudur. Aynı lafımı tekrarlıyorum. Yanlışından dönüp, tek bayrak, tek dil, tek devlet diyen bu makamdaki kişiye, vatanseverler, ulusalcılar ve ömrünü mücadele ile cezaevinde geçirmiş MHP ve Ülkücülerin devletin yanında yer alması, inanmış bir insanın vatan adına devletin bekası için namus borcudur.

OTORİTE ÇORBAYA DÖNMÜŞTÜR!

Yıllarca büyük Ortadoğu projesinin ve medeniyetler ittifakının eş başkanlığını yaptın. Büyük Ortadoğu projesi, arap baharı adı altında ortadaki ateşi Türkiye´ye sıçratmak, son çeyrek asırdaki en büyük idealdir. Şimdi sana soruyorum, 7 Haziran seçimlerinde bir parti genel başkanı gibi, sandıklara inip AKP´ye oy istedin. Anayasa gereği o kutsal makamda, devlet yönetmeye hak kazanmış kişi tüm vatandaşlara tüm seçmenlere, yasaları ihlal etmedikleri sürece eşit mesafede davranmak, Anayasa´nın sana verdiği yetkide açıkça bellidir. Diyordun ki, seçim meydanlarında, her insanın kalbinde bir aslan yatar, ama nedense senin aslanın sarayın Miki Maus´u imiş. Ömründe yaşamak için kediden kaçan fareden aslan olur mu? İnsanlar geçmişte hata yapmış olabilir. Doğru olan aynı hatalara düşmemek. Kabadayı olan mafyadan medet umandan devlet başkanı olmaz! Birlikte resim çektirmez, memleketinde bir politikacı gibi miting yaparsa, yaptırılırsa, devlet otoritesi çorbaya dönmüş demektir.

KABADAYILIK DOĞUŞTANDIR

Lütfen beni dinleyin? Kendimi de işin içine koymak kaydıyla, kabadayı imiş, mafya babası imiş, devletin bunlara ihtiyacı varsa, o zaman devlet kurumları ne anlam taşıyor? Beş bin yıllık tarih sürecinde varlığı dünya milletleri tarafından tescilli olan Aziz Türkiye Cumhuriyeti´ni Kolombiya mı zannediyorsunuz? Yoksa Panama devleti mi? Bu millete hizmet senin namus borcundur. Halkın iradesiyle seçilmiş yasal bir devlet başkanı, kabadayı, mafya babalarının birlikteliği, futbol oynarken Kasımpaşa kulüp başkanı rahmetli (Dede Sultan) Sultan Demircan´ı kendine ölçü alıp, ?ben Kasımpaşalıyım? cümlesini zaman zaman gündeme getirdin. Kabadayılık doğuştandır. Sonradan oluşmaz. Devletin gücünü kullanıp Türkiye´de ve dünyada herkese gider yapıyorsun. Ya yasal devlet başkanı ol, bir devlet başkanına yakışmayan mafya ve kabadayı diye geçinenlerle bütün bağlarını kes. Hiçbir şeyden rahatsız olma. Ayaklarının altına aldığın Türk Milliyetçileri, ölçü vatanın bekası olursa senin şahsının değil, devletin bekası için senin yanında olacaklarından emin ol.

DAHA EVVEL AÇIKLADIM

Yaşamım boyunca adam gibi yaşamaya çalıştım. Haram para yedim ama irinli para hiçbir zaman yemedim. İrinli para, her türlü uyuşturucu, silah kaçakçılığı, kamuoyuna ait arazileri parselleyip satmak, vergi iadesi almak, faiz yemek, bu tip para (irinli para)´dır. Vatan savunmasında silahlı kuvvetlerimizin, polis teşkilatımızın her mermisini gaspetmek demektir. Bundan emin ol. Hiçbir hapishanede ?kedi gibi yatmadım?, yatmam da. Yüreği yeten beni öldürebilir. Son üç yılda Türkiye´yi bana dolaştırıyorsunuz. Hâlâ bir ?kiralık? bulamadın mı? Ben öyle sosyal medyada bilgisayarın arkasına gizlenip, yanlış isimlerle ileri geri konuşup, hayatından endişe duyan imansızlar kategorisinden değilim. Yıllardır cezaevlerinde, hücrelerde yatıyorum. Bilgisayar arkasından konuşmuyorum. Son Ankara´daki patlama, HDP´yi güçlendirdi. Daha evvel açıklamalarımda bahsetmiştim, büyük metropollerde bomba patlatılabilir.

NEDEN EMİR VERMEDİN?

Devlet Başkanıydın! Neden bakanına emir vermedin? Daha evvel Suruç´ta, Diyarbakır´da seçim süresi içinde iki bomba patlatılarak, HDP´yi Türkiye ve dünya kamuoyunda mağdur konuma, Oslo´dan itibaren yıllarca PKK, KCK ve yandaşlarına verdiğin tavizin neticesi bu sonucu getirdin. Ankara´daki bu son patlamada daha evvelkileri neden göz önünde bulundurmadın? Birkaç sefer açıklama yaptım, ?devletin yanında olmayan namussuzdur?? Bugün de son nefesime kadar bu sözüm, sırat köprüsünde bile geçerlidir. Evet Kuzey Irak´a yaptığın operasyonlar, Güneydoğu´da halen operasyonların göstermiş olduğu kararlılıktan kendini, çocuklarını, torunlarını birinci derecede hedef haline getirdin.

HAKSIZ YERE SUÇLAYACAKLARDIR

Bu kararlılığından dolayı işte bir ciddi devlet adamı tavrıdır. Ama ne yazık ki, senin mafya ile herhangi bir kabadayı ile birlikte gözükmen devlet güvencesinde bu tip adamların miting yapmasına yol verirsen Ankara´daki bombayı patlatan hangi örgüte ait Allah´ın ve insanlığın düşmanı olan bombacı katillerin eyleminden bir gün evvel ki, Rize´deki konuşmadan dolayı uluslar arası güçler, ülkedeki işbirlikçileri, aziz devletimizi haksız yere suçlayacaklardır. Ve nitekim ki başladılar da? Aziz Devletimize, Bayrağımıza, Ülke bütünlüğüne, resmi dilimize, Aziz Türk Milletine sahip çıktığın sürece Allah´ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

EKİBİNİZİ GÖZDER GEÇİRİN

Sayın Cumhurbaşkanım, 13 yaşında babasız kaldım. Simit sattım, ayakkabı boyadım diyorsunuz. Rabbim sizi bu ülkede Belediye Başkanı yaptı, üç dönem Başbakan yaptı. Millet iradesiyle Cumhurbaşkanı seçildiniz. Anayasa´nın size verdiği yetkilerle uluslar arası düzeyde yarı başkan düzeyindesiniz. Artık aklınızı hırsınızın, egonuzun önüne koyun. Ekibinizi, mesai arkadaşlarınızı tekrar gözden geçiriniz. Sayın Cumhurbaşkanım? Aziz Türk Milletinin bu topraklardan başka vatanı yok. Allah´ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Saygılarımla Cumhurbaşkanlığı Makamına ve Aziz Türk Milletine arz ederim.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false