Anahtar Kelimeler: Çakıcı Putin uyardı

Çakıcı, Putin´i uyardı!

Çakıcı, Putin´i uyardı!

Çakıcı, Putin´i uyardı!

Büyükelçiliğe mektup gönderdi

Tekirdağ F Tipi Cezaevi´nde yatmakta olan Alattin Çakıcı, avukatı aracılığıyla Rus Lideri Viladimir Putin´e iletilmek üzere içeriğinde uyarılar, hatırlatmalar, öneriler ve İslam Alemi´nin durumu ile Türkiye, Irak, Suriye ve Ortadoğu genelinde yaşanan çirkin planları içeren bir mektup yayınladı. Mektup, Putin´e iletilmek üzere Rusya Federasyonu Büyükelçiliği´ne gönderildi.

PUTİN´E AÇIK MEKTUP

Çakıcı, ?Rusya Federasyon Büyükelçiliği´ne? hitaben yazdığı mektubunda şunları söyledi: ?Dünya ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti´ne daha evvelde yazdığım uyarı niteliğinde yazmış olduğum yazılarda yaşadığımız ?şu anki dünya devletlerinin fitne ve tirani Viladimir Puten´le ilgili ciddi bir devlet adamı ama dünyayı soğuk savaş dönemine taşıyor? yazmıştım. Şangay Beşlisi´nden aday üyeleri, gözlemci üyeleri de sıralamıştım. Osmanlı´nın tarihinde en büyük düşmanı Çarlık ve devamlı olan SSCB yıkılmadan sözde Demokrasi Federal Devlet adı altında Çarlığının ve Sovyetlerin devamı olduğunu ifade etmiştim. Şangay Sözleşmesi´nin bir askeri pakt olduğunu da yazılarımda kaleme almış, kamuoyunda da paylaşmıştım. Hazar Denizi, Kuzey Kafkasya, Çeçenistan, Kuzey Doğu Batı Kafkas Petrollerinin ve doğalgazı için bir milleti, Çeçen halkını yok ettiler. Bunların 1550 Moskova Prensliğinden günümüze kadar mega idealidir. Akdenize inmek, Afgan üzerinden Hint Okyanusu´na Transsibirya´dan Kuzey Pasifik´e inmesi birkaç kez denendi. 1903´te Japonlara yenildiler. 1905´te Duma´yı açtılar. İkinci Dünya Savaşından sonra Kamcata ve Kiril Adaları SSCB´ye dahil edildi. Çin´de komunist ihtilali olunca 1948 ve Sovyetlerin Kuzey Pasifik´teki düşünceleri buzdolabına kaldırıldı.

İNSANLARI YOK ETTİLER!

Stalin döneminde İran, Irak ve Türkiye üçgeni içinde Marksist bir Kürt devleti kurdurup, Ortadoğu´ya adımını atmak için bölgeyi uzun bir süre karıştırdı. Daha sonra İhvani Müslim´le birlikte hareket eden Mısır´daki Hür Subaylar Kral Faruk´u devirince önce İhvami Müslim´i Hür Subaylar tasfiye edip Sovyetler´den resmi 2500 teknisyen alarak Mısır´da ilk adımı böyle attılar. Suriye Bars Partisi Mısır´la birleşince Suriye´yle birlikteliği tescillendi. İkinci Dünya Harbi´nde faşizan zulmünden Orta Avrupa ülkelerini, Batı Baltık ülkelerine kurtarıcı adı altında girerek işgalci olarak dağılma sürecine kadar kaldılar. Batlıkta şu anda 30 kilometre deniz sahiline sahip kendisinden kopan Ukrayna´nın Kırım bölgesini silah zoruyla işgal eden Ruslar´a Batı ve Türkiye Cumhuriyeti ve bütün dünya devlet başkanları sadece ?lütfen kabulünden? yazılı açıklama yaparak kınadılar. Ülkesini babası Hafız Esad zulmünden, yönetim mezhep farklılığından 20 binleri aşan masum insanları kimyasalla yok etti. Kader arkadaşı olan Irak Baas Partisi´nin Saddam denen diktatörü Halepçe´de 5 bin Kürtü kimyasal silah ile yok etti. Binlerce insanı ayrıca Türkmen, Kürt, Şii diye ayırarak yok ettiğini dünya bilmektedir. Irak´ın bugünkü haline sebep olup, ülkesi de yok oldu. Ve sadece kağıt üzerinde Irak Devleti var. Özünde terörist barınağı oldu.

RUS HALKI DURDURMALI

Batı Avrupa Birliği´nin oluşumu Birinci ve İkinci Dünya Savaşı´nda Batı Avrupa´yı kurtaran ABD´nin dünya üzerindeki küresel etkinliğini engellemek için Avrupa Birliği´nin oluşumu bu nedenle kurulmuştur. AB, gerçek düşmanı olan Rusya´yı hep arka plana atmıştır. Rus tehlikesi oluştuğu zaman AB NATO´nun güvenlik şemsiyesine sarılıp üyesi olduğunu o zaman hatırlıyorlar. Asırlardır Türk Milletinin düşmanı olan Batı NATO çerçevesinde Türkiye´nin sorunu olduğu zaman NATO üyesi, Türk Devletini, Türkiye´nin sorununu NATO çerçevesinde demokrasi ve barışçı yollar denenmesi gündeme getirilerek ülkemizi yıllardır bu şekilde Devletimizi oyalayarak, Devletimizin altını oymaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanı, Batı ve BM ile tersleştiğinde Sanpetersburg´ta Putin´le bir araya gelerek ?bizi Şangay örgütüne alın? açıklamasından kısa bir süre sonra Kırım işgal edildi. Bugün Suriye´de Türkmenleri vuran Putin´e soruyorum; katilden ve diktatörden yana tavır koyarak dünyaya meydan okumaktadır. Putin´e soruyorum; Karabağ´ı işgal eden 1 milyon Azeri Türk, Bakü varoşlarında yıllardır sefil yaşamaktadırlar. Karabağ için kılını kıpırdatmayan Rus bir babanın, Gürcü bir annenin oğlu olan, KGB´nin anaokulundan üniversitesini bitirene kadar Stalinci bir mantıkla yetiştirilen bu efendi, ciddi görünümlü kuzu postuna bürünmüş ruh hastası deliyi önce Rus halkı durdurmalı. Sonra da dünya genelinde ambargo kurulmalı.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇIKMAMALI

Afganistan, Irak´ta, Suriye´de başlayan bu çatışmalar ya dünya savaşına gider ya da Gürcistan´da pasif kalan hür dünya, burada da Rus hakimiyetini tescil etmek zorunda kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti´ni yöneten kadronun başı, Başbakan´ı özellikle Sayın Cumhurbaşkanı´na soruyorum: ?Kutup Ayısıyla dost olunur mu?? Daha evvel basın açıklaması yapmıştım, mecbur kalmadığım sürece basın açıklaması yapmayacağım diye Rusların Suriye´deki almış olduğu bu konumdan dolayı basın açıklamasını yapmayı bir vazife olarak telakki ediyorum. PKK, KCK ve yandaşları dışındakiler milliyetçiyim, vatanseverim diyenler seçimlere kadar devletin yanında olması Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık görevini yerine getirmektir, getirmeyen de namussuzdur. Seçimlerden sonra tek parti veya koalisyon kurulursa, koalisyonun yanında olmayan da şeref yoksunudur. PKK ve KCK hariç, çünkü onlar bu devleti parçalamak istiyor. Onlarla devletin yanında olun talebinde bulunmak, yılanla bir yatağa girmek demektir. Dünyamız Suriye´de adım adım 3. dünya savaşına girebilir. Ülkemizin bütünlüğü için yaşadığımız coğrafyanın huzuru, insanlığın devamı için dünya ülkeleri, çağımızın tronları küresel kartellerini insanlık adına durdurmalı.

AKLINI HIRSININ ÖNÜNE KOYMA

Dünya ve Türkiye kamuoyuna Resullah Efendimiz´in (sav) veda hutbesinde söylediği üç beş cümleyi bu satırlara aktarmak istiyorum. ?Mümin müminin kardeşidir.? Bu söz o gün için ve bugün için geçerlidir. Sadece o günün ve bugünün hariçleri olan IŞİD gibi İslam adına katliamlar yapan bugünün hariçleri için Efendimiz´in (sav) lafı geçerli değildir. Barış ve sevgi dini olan günümüzün hariçleri IŞİD ve benzeri örgütler barış ve sevgi dininin,  ne müminleri ne de kardeşleridirler. Efendimiz (sav) aynı hutbede şöyle diyor: ?Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Hepimiz Adem´in çocuklarıyız. Tüm insanlık soyu kardeşimizdir.? Böyle diyen bir Resul´ün (sav) inanmış ümmeti ile bu teröristleri nedense dünya karıştırıyor. Dünyayı yönetenler hırslarını kontrol edip insanlığın yok olmaması için hırsının küresel çıkarın önüne aklını koyarak, Suriye´deki bu drama dünyanın geleceği için ortak akılla olabilecek 3. dünya savaşını başlamadan kontrol edebilirler. Şimdi beni dinle; donuk bakışla, bebek yüzle, ciddi görünümlü, kuzu postuna bürünmüş KGB yetimi Putin efendi. Bak Allah sana güç verdi, batmış ülkeni ayağa kaldırdı. Stalin gibi zalim ve diktatör olma. Dünyayı ateşe verirsen gelişmiş teknolojide seni ve ülkeli yok eder. Aklını başına al. Dünya ve komşularınla istişareyi bırakma. Senin üst düzey yol arkadaşların ileriyi göremiyorlar mı? Yoksa Stalin ruhu onların göz perdelerini mi karartmış? Yaşadığımız bu evren Ruslara da bütün devletlere de yeter. Ve fazla gelir. Aklını hırsının önüne geçirme.

BİZİM HEPİMİZ KARDEŞİZ

Dünya, Peygamber Efendimizi (sav) akıllı ve dahi görüyor. Barış ve sevgi dini olan dinimizi hariçlerle karıştırıp, terörist gibi algılıyorsunuz. Batı ve Hıristiyan dünyasına soruyorum: ?Bu Allah´a teslim olmuş Müslümanlar ?la ilahe illallah, İsa nebiullah? severek diyoruz. Siz neden ?la ilahe illallah Muhammeden Resulullah? demiyorsunuz? Bizler Adem´in, Nuh´un, İbrahim´in soyundan gelen, aynı ışıkta beslenen soy kardeşleriyiz. Bizim inancımıza, sizlerin inancına ne insanlar ne de devletler inançlar içerisindeki doğru ve yanlışların kararını verme hakkına sahip değillerdir. Tüm insanlık mahşerde Allah´a hesap vereceklerdir. Aklını duygularının önüne koyup, insanlık adına karar veren 3. dünya savaşını başlatmak isteyen hiçbir devlet başkasına saygı duymam diyorsan da şerefsizliktir. Sayın Viladimir Putin, diyeceksin ki ?sen kimsin?? Biliyorum emperyalist devletler zayıf devletleri istediği çizgiye getirir. Sınırlarını yeniden oluşturur. Yaşadığımız dünyada bu doğru. Bana gelince ben direkt Allah´a bağlı, hükmedilemeyen, öldürülen insan kategorisindenim. Putin efendi, yanında o deli Jirinovski´yi de karar alırken bulunduruyor musun? Selam olsun dünyaya. Barış ve huzuru getiren devlet ve milletlere. Dünya kamuoyuna ve Aziz Türk Milletine saygılarımla arz ederim.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false