Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Geniş önlem alındı

Avukatı açıklama yaptı

Bolu F Tipi Cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, dün akşam 21.30´da bulunduğu koğuşta solunum yetmezliğinden rahatsızlandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çakıcı, cezaevi aracıyla Bolu İzzet Baysal Tıp Fakültesi´ne kaldırıldı. Çakıcı´nın hastaneye getirilmesi sırasında hastane yolunda ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Çakıcı´nın yapılan muayenesinde halk dilinde kronik bronşit olarak da bilinen Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ile ilgili gerekli tedavi uygulandı. Yaklaşık 3 saat tedavi altında tutulan Çakıcı, taburcu edilip tekrar cezaevine gönderildi.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Alaattin Çakıcı´nın avukatı Can Sevinç Bolu´nun nemli havasının müvekkilinin hastalıklarını tetiklediğini ve ilerlettiğini, ayrıca Bolu F tipi cezaevi´nin yanında bulunun çimento fabrikasının yarattığı hava kirliliğinin hem Alaattin Çakıcı´nın sağlığını hem de oradaki binlerce asker polis sivil halk ve çocukların sağlığını kötü etkilediğini dile getirdi. Devletin hastanelerinin vermiş olduğu kirli havada ve % 45 nem oranının üstünde yatamaz yazılı kurul raporlarına ve Bolu´da her hastaneye çıkışta doktorların nemli ve kirli havada tedavisinin mümkün olmadığını belirtmelerine rağmen Adalet Bakanlı´ğının bu konuda hiçbir şey yapmadığını belirtti.

HİÇ BİR TALEBİ YOK!

Son olarak sözlerine müvekkili Alaattin Çakıcı´nın herhangi birinden veya kurumdan hiçbir talebinin beklentisi olmadığını, sadece Allah´a biat ettiğini sözlerine ekledi. Çakıcı´nın sağlık durumunun şu an iyi olduğunu fakat Bolu´nun nemli ve kirli havasında kalmaya devam ederlerse daha büyük sorunlarla karşılaşabileceklerini söyleyerek sözlerini bitirdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli