Anahtar Kelimeler: Büyük İlgi Çekti

Büyük İlgi Çekti

Büyük İlgi Çekti

Büyük İlgi Çekti

Bu yıl ilk kez Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ?Kırıkkale Tanıtım Günleri´ renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale´nin tanıtımı için yapılan etkinlikler başkentte yaşayan Kırıkkalelilerin yanı sıra binlerce ziyaretçi tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kırıkkale Valiliği himayelerinde, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi, MKEK Genel Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı, Kırıkkaleliler Vakfı ve Kırıkkale Dernekler Federasyonu işbirliğinde ve bir çok STK, iş dünyası tarafından desteklenen ?Kırıkkale Tanıtım Günleri´ renkli görüntülere sahne oldu. 1. Kırıkkale Tanıtım Günlerinde, Kırıkkale tarihi, turizmi, ekonomisi, yatırım avantajları, damak tadı, gelenek-görenekleri, halayı, el sanatları başta olmak üzere her konuda tanıtımı yapılmaya çalışıldı.

 

Başkan Saygılı Halay Çekti

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi başta olmak üzere, STK´lar ilçe belediyeleri, firmalar kurdukları stantlarla bir yandan kendilerini diğer taraftan Kırıkkale´yi başkentte tanıtma fırsatı buldu. Bir çok platformda yer alarak Kırıkkale´nin ismini temsil eden ustalar topluluğu tanıtım günlerinde de büyük ilgi gördü. Diğer taraftan Kırıkkale halayı da katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´da halaya eşlik etti. Tanıtım günlerini önemsediklerini belirten Başkan Saygılı ?Kırıkkale tanıtım günlerinde başkentimizde hemşerilerimiz ve Ankaralılarla buluştuk. İlimizin dört bir yanından gelen ürün ve eserlerin tanıtım stantlarını misafirlerimizle ziyaret ederek eğlencelerine eşlik ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false