Anahtar Kelimeler: Bütün düğmelere basıldı!

Bütün düğmelere basıldı!

Bütün düğmelere basıldı!

Hiçbir işe yaramaz…!

Vatandaş çok tepkili

 

Çok manidar bir durum!

 

İktidar 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim öncesinde adeta telaşla bütün düğmelere bastı. Ancak bu durum vatandaş tarafından çok manidar bulunuyor.

 

MANİDAR BİR DURUM

İktidar 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim öncesinde adeta telaşla bütün düğmelere bastı. Ancak bu durum vatandaş tarafından çok manidar bulunuyor. Seçimde anketler durumu iktidar açısından çok kötü gösterirken, iktidar önce emeklilere zam verdi, ardından asgari ücrete Temmuz ayında zam yapacağını açıkladı, şimdi de elektrikte indirime gideceği açıklandı. Bundan önce de asgari ücret ve emeklilere ciddi miktarda zam yapılmıştı. Emeklilere ayrıca bayram ikramiyesi de zamlı olarak verilecek.

 

KENDİ İHTİYACINIZ İÇİN!

Seçimde sıkıntı yaşayacağını düşünen iktidarın artık vatandaşa ihtiyacı kadar olmasa da vermeye başladığı konuşuluyor. Ancak bunun yeterli olmayacağı da vurgulanıyor. EYT’yi de çıkaran iktidarın bütün yaptıklarının vatandaşın ihtiyacı olduğu zamanda değil, kendi sıkıntıya düştüğü ve ihtiyaç duyduğu zamanda uyguladığı ifade ediliyor. Vatandaşlar, “Bizim ihtiyaç duyduğumuz zamanda değil, iktidar kendi ihtiyaç duyduğu zamanda veriyor. Demek ki sıkıntı varmış ve sıkıntı için bir şeyler yapılabiliyormuş. Hani yoktu hiçbir sorun?” yorumunda bulunuyor.

 

O İŞ GEÇTİ ARTIK

İktidarın ne telaşla ne kadar çok düğmeye basarsa bassın bunun bir çözüm olmayacağı da konuşuluyor. Bir çok kişi, “Vatandaş dert yanarken, tepki gösteriyorlardı. Ekonomik kriz var, geçim sıkıntısı yaşıyoruz diyenlere kızıyorlardı. Hani böyle bir şey yoktu da neden şimdi veriyorsunuz? Anlaşıldı ki siz sıkıştınız. Vatandaş yine aynı, size kanacak değil. Bunları daha önce yapacaktınız. O iş geçti artık” diyor. Bütün bunların seçimin sonucunu etkilemek için yapıldığı belirtilirken, bunların seçime nasıl yansıyacağı merak konusu. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu