?Bütün teşkilatlar gözden geçirilecek?

?Bütün teşkilatlar gözden geçirilecek?

?Bütün teşkilatlar gözden geçirilecek?

Ataş, açık açık söyledi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ?Bütün teşkilatlar değişecek diye bir kural yok. Çalışmayan ve ayak uyduramayan unsurlar varsa bunlar değişecek, bunlar yenilenecek ama mutlaka bütün il ve ilçe teşkilatları gözden geçirilecek? dedi.

İFTARA KATILDI

AK Parti  Kırıkkale teşkilatı üyeleri parti teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında buluştu. Düzenlenen iftar programına partililer yoğun ilgi gösterdi. İftar Programı öncesi  AK Parti  Kırıkkale Teşkilatı Başkanı Mürsel  Akçay, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. İftara katılan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İstanbul  Milletvekili Mustafa Ataş, parti teşkilatındaki çalışmaların ara vermeden devam ettiğini belirtti. Ataş, "Her seçimden sonra bir sonraki seçimin planlamasını yapar, devam ettiririz. Bu yıl kongre sürecimiz var. 2014´ün son çeyreğinde ilçe ve il teşkilatlarımızın kongrelerini yapmıştık, şimdi nasip olursa Ramazan´dan sonra tekrar bu süreci başlatacağız, tabii kongresi yapılmayacak beldeler var, tüzüğümüze göre nüfusu 5 binin altında olan yerlerde kongre yapmıyoruz, onların atamalarını il teşkilatlarımız yapacaklar.

AÇIK AÇIK KONUŞTU!

Ramazan´dan sonra da nüfusu 5 binin üzerinde olan 41 tane beldemiz var, önce bunların kongrelerini, tabii önce delege seçimi yapılacak, arkasından kongreleri arkasından ilçe delege seçimlerini yapıp  1 Eylül´den itibaren de ilçe kongrelerimize başlayacağız. Bitirdikten sonra il kongrelerini inşallah coşkulu bir şekilde yapıp teşkilatlarımız yeni kongrelerden çıkmış vaziyette 2019 hazırlıklarımıza başlayacağız" diye konuştu.

YENİ BİR İVME KAZANDI

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan´ın  AK Parti´ye tekrar üye olarak  AK Parti Genel Başkanı olmasının partiye yeni bir ivme kazandırdığını belirten Mustafa Ataş, "Yeni bir heyecan, yeni bir motivasyon var, partimizde. Kongrelerimizi de yaptıktan sonra tüm  Türkiye genelinde hem ilçe teşkilatlarımız hem il teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, onlarda eş zamanlı olarak kendi kongrelerini yapacaklar. Bu değişimlerle kadrolarımızı yenilemiş olarak bundan şu anlaşılmasın, bütün teşkilatlar değişecek diye bir kural yok, çalışmayan unsurlar varsa ayak uyduramayan unsurlar varsa bunlar değişecek bunlar yenilenecek ama mutlaka bütün il ve ilçe teşkilatları gözden geçirilecek" şeklinde konuştu. İftar programı sonrası düzenlenen sema gösterisi ile program sonlandırıldı. İftar Programına ayrıca,  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı ve  Yahşihan Belediye Başkanı  Ahmet Sungur katıldı.



tarafsız
15.06.2017 04:38:51
Bence gidicisiniz boşuna uğraşmayın halk oy vermiyor büyükşehirleri kaybettiniz eski oylarınızda kalmadı küçük şehirlerde doğu ve güneydoğuda oy vermezse ampül patlar..

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false