Anahtar Kelimeler: Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!

İşçileri soydular!

Kırıkkale´de önceki gün yaşanan hırsızlık olayı Bu kadarına da pes” dedirtti. İlginç hırsızlık olayı eski Samsun yolu Sanayi Çarşısı yakınlarındaki bir inşaatta meydana geldi.

İNŞAAT İŞÇİLERİNİ SOYDULAR

Kırıkkale´de önceki gün meydana gelen hırsızlık olayı duyanları şaşkına çevirdi. İlginç hırsızlık olayı eski Samsun Yolu Sanayi Çarşısı yakınlarında bir inşaatta meydana geldi. Alınan bilgiye göre sabah inşaata gelen işçiler şantiye içindeki soyunma odasında elbiselerini değiştirip işe başladılar. İşlerini bitirip şantiyeye dönen işçiler gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadılar.

PARA VE EŞYALARINI ÇALMIŞLAR

İşçiler karıştırılmış olan elbiselerinin ceplerini kontrol ettiklerinde bir kez daha şok oldular. Kimisinin cebindeki parası, kimisinin cep telefonu kimisinin de nüfus cüzdanı yerinde olmayan işçiler hemen durumu polise bildirdiler. Polis inşaata gelerek yaptığı incelemede işçilerin para, telefon ve nüfus cüzdanının kişi veya kişiler tarafından çalınmış olduğunu tespit etti. Polis işçilerin ifadesini aldıktan sonra soruşturma başlattı Para, telefon ve nüfus cüzdanları kaybolan işçiler şaşkınlıklarını Ekmek parası kazanmak için çalışırken paramızı kaybettik, eşyalarımızı kaybettik” diyerek hırsızların bir an önce yakalanmasını istediler.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli