Anahtar Kelimeler: rezalet birader?

Bu ne rezalet birader?

Bu ne rezalet birader?

Yazınca adımız “muhalefet etti” oluyor!

Nasıl yazmayalım ki!

Bu nasıl bir yönetim anlayışı kardeşim!

“Ben kibirli adamım, burnum yere düşse eğilip almam” diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yönettiği Kırıkkale Belediyesi’nin skandalları bitmek tükenmek bilmiyor.

Bir rezalet daha!

“Ben kibirli adamım, burnum yere düşse eğilip almam” diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yönettiği Kırıkkale Belediyesi’nin skandalları bitmek tükenmek bilmiyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Şehirde aylardır yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, asfaltı atılan Millet Bulvarı’nda tekrar kazı çalışması yapıldı. O kadar para harcanan asfalt çökerken, Belediye ekiplerinin çöken yere yama yapmaya çalıştığı gözlendi. Belediye’nin işi teslim aldığı ve yama çalışmasını da Belediye ekiplerinin yapmak zorunda kaldığı ileri sürüldü.

MUHALEFET HAKLI ÇIKTI

Bir çok yönden skandal ve rezalet içeren durumla ilgili olarak Belediye’nin işi teslim alırken, neden bu tür bir çok konuya dikkat etmediği, iş yürürken, bunların takibinin gerçek alamda yapılıp yapılmadığı, işin böylesi kalitesiz şekilde yapıldığı kısa sürede ortaya çıkarken, Belediye’nin bu konuda ne yapacağı merak ediliyor. Basının ve meclis üyelerinin bu konudaki haberleri ve önergelerinin ne kadar haklı olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu. Basın ve muhalefet meclis üyeleri bu işlerin nasıl ve ne şekilde ihale edildiği, kimlere nasıl ve ne şekilde, kaç paraya verildiği, işlerin nasıl yürütüldüğüyle ilgili olarak haber yapmış ve önerge vermişti.

ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ!

Ancak Belediye Başkanı Saygılı, yerel basına tepki göstermiş, muhalefet meclis üyelerini de önerge ve bahsi geçen sorulardan ötürü meclisten Zabıta zoruyla çıkarmıştı. Ayrıca, kendisi de ukala bir şekilde “Ben kibirli bir adamım, burnum yere düşse eğilip almam” ifadesini kullanmıştı. Bu ifade gerçek AK Partilileri utandırırken, Saygılı’nın bu konuda hiçbir şekilde utanç hissetmediği de bu sözleriyle ilgili haberler ve sosyal medyadaki yorumlara rağmen özür dilememesi ile ortaya çıkmıştı. Bu konuda hâlâ özür dilemiş değil.

ACABA NE DİYECEK?

Şehirde işler iyice sarpa sararken, Etiler Kavşağı’ndaki çalışma tamamlanmamışken, Millet Bulvarı’nda böylesi bir olayın yaşanması rezalet ve skandal olarak niteleniyor. Saygılı’nın bu rezalet konusunda ne gibi bir açıklama yapacağı da merakla bekleniyor. Yolun durumu, harcanan onca para, milletin yaşadığı sıkıntı büyük tepki çekiyor ve çekmeye de devam edecek gibi görünüyor.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli