Anahtar Kelimeler: kadarına !

Bu kadarına pes!

Bu kadarına pes!

Yuh yani…!

Bunun adı resmen görgüsüzlük!

Siyasetin de çivisi çıktı!

Herkes bunu konuşuyor!

MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün evi yanan ailenin evini yaptırıp, kapıya da evi kendisinin yaptırdığına dair tabela astırması hem günün konusu oldu hem de büyük tepki çekti. 

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Fatma Bişkin'in Bahşılı ilçesinde yangında hasar oluşan evini onarttı ve kendisine teslim etti. Öztürk’ün evin girişine “Bu ev MHP Milletvekili Halil Öztürk tarafından onartılmıştır” tabelası astırması sosyal medyada “görgüsüzlük” olarak yorumlandı. Evin onarımı için kimse bir şey demezken evin girişine doğalgaz uyarı tabelası astırır gibi bir tabela astırılması dikkatlerden kaçmadı. 

MAĞDURİYETE SAYGISIZLIK

Bir çok kişi sosyal medyada bunu yorumlarken, “Bu tam bir görgüsüzlük. Siyasetin de çivisi çıktı. Siyaseti getirdikleri nokta işte tam da burası. Mağduriyetten kazanç elde etme çabası. Bu kadarına da pes. Yuh yani…” gibi yorumlar yapıldı. MHP’lilerin ev onarımını sosyal medyada paylaştığı gözlenirken, bunu gurur verici bir şekilde anlatmaları da ayrıca tepkileri beraberinde getirdi. Öztürk’ün yaptığının mağduriyete saygısızlık olduğu belirtildi. 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli