Anahtar Kelimeler: hafta yağışlı

Bu hafta hep yağışlı

Bu hafta hep yağışlı

YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Kırıkkale'de bu hafta yağışlı bir hava bekleniyor. Meteoroloji uzmanları, şehrin hafta boyunca aralıklı yağmur ve sağanak yağışlarla karşılaşacağını bildiriyor. Kırıkkaleliler, önlemlerini alarak şemsiyelerini ve yağmurluklarını hazır bulundurmalı.

 

YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Haftanın ilk günü olan pazartesi, hafif yağmurlu bir başlangıçla karşılaşacak. Sabah saatlerinde yer yer sağanak yağış beklenirken, öğleden sonra hava parçalı bulutlu bir görünüm alacak. Sıcaklık değerleri 20-23 derece arasında seyredecek. Salı günü ise yağışların şiddeti artacak. Sabah saatlerinde sağanak yağışlar etkili olacak ve bu yağışlar öğleden sonra da devam edecek. Hava sıcaklığı 19-22 derece civarında seyredecek. Çarşamba günü, Kırıkkale'de hava biraz sakinleşecek. Yağmur bulutları azalacak ve yerini aralıklı sağanaklara bırakacak. Sıcaklık değerleri ise 21-24 derece arasında olacak.

 

HAVA DURUMU BİLGİSİ

Perşembe günü hava durumu yine yağışlı geçecek. Şehir genelinde zaman zaman sağanak yağışlar beklenirken, sıcaklık değerleri 20-23 derece arasında değişecek. Haftanın son iş günü olan Cuma, Kırıkkale'de parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak. Ancak öğleden sonra hafif yağmurlar bekleniyor. Sıcaklık değerleri 19-22 derece civarında olacak. Meteoroloji uzmanları, Kırıkkale sakinlerini hafta boyunca düzenli olarak hava durumu güncellemelerini takip etmeye ve gerekli tedbirleri almaya çağırıyor. Sürücülerin yağışlı havalarda trafikte dikkatli olmaları ve hızlarını düşürmeleri önem taşıyor. Kırıkkale'de bu hafta yağışlı hava şartları hakim olacak. Şehirdeki vatandaşlar, şemsiyelerini ve yağmurluklarını yanlarında bulundurarak keyifli ve güvenli bir hafta geçirmek için hazırlıklı olmalı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false