Anahtar Kelimeler: zırh bize yakışır

?Bu zırh bize yakışır?

?Bu zırh bize yakışır?

?Bu zırh bize yakışır?

 

Zırhlı birlikleri istiyoruz

Başbakan Binali Yıldırım´ın 15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından askeri birliklerin Ankara dışına taşınacağını duyurmasıyla birlikte MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, önemli bir talepte bulundu. Baloğlu, ?Ankara Etimesgut´ta bulunan Zırhlı Birliğin Kırıkkale´ye taşınması gerekir? dedi.

EKONOMİYE KATKI SAĞLAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, Başbakan Binali Yıldırım´ın askeri birliklerin Ankara´nın dışına taşınacağı sinyallerini vermesinin ardından önemli bir talepte bulundu. Siyasi birlikteliğin meyvesini bu şekilde vermesi gerektiğini söyleyen Baloğlu, ?Bizim gönlümüz bütün zırhlı birliklerin Kırıkkale´ye gelmesinden yana. Ama bizim gönlümüz Ankara Etimesgut´ta bulunan Zırhlı Birliğin Kırıkkale´ye taşınması yönündedir? şeklinde konuştu.

BAŞKA YERE TAŞINMASIN

Yetkililerin bu konuda girişimde bulunması gerektiğini söyleyen Baloğlu, ?Hükümet yetkililerinin son zamanda dile getirdiği askeri birliklerin Ankara dışına alınması ile beyanları takip ediyoruz. Geçmiş yıllarda ilimizde bulunan ve daha sonra siyasi nedenlerle başka yerlere taşınan acemi birliği ve zırhlı tugayın Kırıkkale esnafına nasıl zarar verdiğini yakinen takip ettik.?

HEPİMİZ İÇİN İYİ OLACAKTIR

?Bu vesile ile stratejik öneme sahip Kırıkkale´de zırhlı birliklerin istihdam edilmesi bize göre hayatı önem taşımaktadır. Anadolu´nun incisi Kırıkkale´de bulunan MKE ve TÜPRAŞ rafinerisi de göz önüne alındığında zırhlı birliklerin ilimizde olması ülkemize ve esnafımıza son derece iyi olacaktır. Tüm siyasileri bu konuda elinden geleni yapmaya davet ediyorum. Biz varız biz hazırız? dedi



Metin İlhan
10.08.2016 01:37:20
Askeri birliklerin şehir ekonomisine katkısından çok zararı olur. Hafta sonu çarşı iznine çıkan askerler yüzünden sokağa çıkamayız.

Ali KAHRAMAN
10.08.2016 16:20:53
zırhlı birlikler gelmesin halk olarak istemiyoruz... Kırıkkale şehir merkezi şuan göçmenler yüzünden dolmuş durumda esnaf zaten zengin, halk perişan siz kimi düşünüyorsunuz Allah aşkına...

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli