?Bu saldırı barışa yapılmıştır?

?Bu saldırı barışa yapılmıştır?

?Bu saldırı barışa yapılmıştır?

 

Saldırıya CHP tepkisi!

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal Ankara´da yaşanan bombalı saldırıyı CHP olarak nefretle kınadığını belirterek bunun bir insanlık suçu olduğunu söyledi. Önal ?Bu bir katliamdır. Bu saldırı barışı hedef almıştır? dedi.

BU BİR İNSANLIK SUÇUDUR

CHP Kırıkkale İl Başkanlığınca Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada hayatını yitirenlerin anısına Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunuldu. Terör lanetlendi. CHP Milletvekili adayları Hasan Biçer, Mustafa Demiral, Adem Şahin ve partililer Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek hep birlikte saygı duruşunda bulundular. Hep birlikte istiklal marşı okuyan grubu hitaben konuşan İl Başkanı Ahmet Önel bunun bir insanlık suçu olduğunu söyledi. Bunun bir katliam olduğunu belirten İl Başkanı Ahmet Önal Ankara´nın göbeğinde böylesi bir katliamın gerçekleşmesinden duydukları üzüntüyü belirterek saldırıda hayatını yitirenlere Allah´tan rahmet dilediklerini ifade etti.

?KINIYORUZ??

Gözyaşından beslenerek siyaset yapanları kınadığını söyleyen İl Başkanı Av. Ahmet Önal, "Bu eylemi yapanlar ve yaptıranlar alçaklıktan öte insan değillerdir. Şu anda Türkiye´de gelişen siyasetin, Doğu ve Güneydoğu´da barış ve kardeşliğin sağlanmasında sağ veya sol ideolojiye sahip insanlar bu savaşın durdurulmasını istiyorlar. Ankara´da yaşanan bu eylemi kim, kim adına gerçekleştirmiş ise insanlıktan nasibini almamıştır? dedi.

BARIŞI HEDEF ALMIŞTIR

Yaşanan saldırının Türkiye´de yaşayan insanlar arasındaki kardeşliği hedef aldığını söyleyen İl Başkanı Av. Ahmet Önal, "Bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacak. Bugüne kadar her türlü kışkırtmaya rağmen bu ülkenin yurttaşları aralarındaki barışı ve kardeşliği her zaman korumuşlardır. Bu ülke de kandan ve gözyaşından beslenenler ne yaparsa yapsınlar bu ülkenin kardeşliğini bozamayacaklardır. CHP olarak barışa ve kardeşliğe yapılan bu saldırıyı bir kez daha nefretle kınıyor, halkımızın bir arada kardeşçe yaşaması için bu güne kadar gösterdiğimiz çabayı bundan sonra da göstereceğimizden ve bu konudaki mücadelemizden herkesin emin olmasını istiyoruz" diye konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false