Anahtar Kelimeler: sorumsuzluk böyle

Bu ne sorumsuzluk böyle?

Bu ne sorumsuzluk böyle?

Bu ne sorumsuzluk böyle?

İl idarecileri uyuyor mu?

Yeni mahalle TOKİ konutlarının olduğu bölge tam anlamıyla hafriyat bölgesi oldu. Çevre İl Müdürlüğü ve Belediye´nin duyarsızlığı büyük bir tehlikeye yol açıyor.

HAFRİYAT BÖLGESİ OLDU

TOKİ tarafından yapılan konutların olduğu bölgede büyük bir vurdumduymazlık ve risk, aynı zamanda da tehlike yaşanıyor. Bu bölge tam anlamıyla hafriyat bölgesi oldu. İnşaat hafriyatının bölgeye gelişigüzel bırakıldığı gözleniyor. Hafriyat nedeniyle büyük toprak yığınları oluştu. Bu yığınlar şiddetli bir yağmurda konutları yıkmaya kadar gidecek risk içeriyor. Ancak başta Kırıkkale Belediyesi ve Çevre İl Müdürlüğü´nün vurdumduymaz tavrı bu riske göz yumuyor gibi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Daha önce de gündeme getirdiğimiz konuyla ilgili risk giderek artıyor. Yağışlı havaların yaklaştığı şu günlerde bölge sakinleri bu riski ve endişelerini dile getiriyorlar. Belediye´nin şehirle ilgili duyarsızlığı artık kanıksandı. Ancak Çevre İl Müdürlüğü´nün de konuya ilişkin duyarsız tavrı tepki çekiyor. Bölge sakinleri şehirdeki hafriyatların buraya artık gelişigüzel bırakıldığını ve buna da kimsenin dur demediğini ileri sürüyorlar. Yaşanan riske bir an önce çözüm bulunması isteniyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli