Boş Laf Değil, İş Üreteceğiz”

 Boş Laf Değil, İş Üreteceğiz”

Boş Laf Değil, İş Üreteceğiz”

23 Nisan'da makamını çocuklara bırakan bir diğer isim MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk oldu. Makama oturan öğrenciler boş laf değil iş üreteceklerini dile getirdiler.

Park Alanları Olacak

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk'ü seçim bürosunda ziyaret eden Alp Arif Bozkurt, Oktay Kırlangıç, Azra Gökçen Bozkurt ve İsmail Han Darıca, İhsan Mert Yüksel adaylık koltuğuna oturarak, Kırıkkale için yapacaklarını anlattılar. Çocukların Kırıkkale'de vakit geçireceği alanların olmadığını dile getiren temsili milletvekili adayları ilk olarak çocuklar için güzel yerler yapma gayreti içerisinde olacaklarını söylediler.

Sorunları Dinlediler

Koltukta oturan vekil değil üreten vekil olacaklarını söyleyen temsili vekiller mutlu bir Kırıkkale için tek çarenin MHP olduğunu dile getirdiler. Daha sonra temsili vekiller MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk'ü yanlarına alarak esnaf gezisinde bulundular. Esnafların sorunlarını dinleyen temsili vekiller çarenin MHP'de olduğunu söyleyerek, MHP'nin iktidar olması durumunda esnaflarımız için elimizden geleni yapacağız. Sizler yeter ki desteğinizi bizden esirgemeyin” dedi.

Çocuklar Aday Oldu

Çocukları her zaman seven ve onların her zaman yanında olan Milletvekili Adayı Öztürk ise; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarımız bizleri seçim büromuzda ziyaret etti. Bizlerde koltuğumuzu çocuklarımıza bırakarak onların istek ve taleplerini dinledik. Çocuklarımız kendilerine aileleri ile birlikte vakit geçirebilecek yerler istiyorlar. Allah'ın izniyle vekil olmamız durumunda çocuklarımız ile birlikte ilimizi en güzel şekilde geliştireceğiz” dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli