Anahtar Kelimeler: Bölgecilik geri hortluyor

Bölgecilik geri mi hortluyor!

Bölgecilik geri mi hortluyor!

Bölgecilik geri mi hortluyor!

Bölgecilik mi yapıyorsunuz?

Kırıkkale´de unutulmaya başlanan bölgecilik hastalığının adeta yeniden hortlatılmaya çalışıldığına işaret eden bir olay yaşandı. Bu hastalık derecesindeki olayın merkezinde ise Kırıkkale Belediyesi yer alıyor.

BÖLGECİLİK LİSTESİ

Kırıkkale Belediyesi geçtiğimiz günlerde personel ve Belediye Başkanını buluşturan bir program düzenledi. Programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı personelle bir araya gelerek, çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Programın sonunda ise Başkan Saygılı, meslekte 25 yılını dolduran bazı personele ödül vererek dikkatleri üzerine çekti. Aslında dikkat çeken konu ödül değil, ödül listesi oldu. Listeye bakıldığında tam anlamıyla bölgecilik yapıldığının gözlendiği ileri sürüldü.

HİÇ KESKİNLİ YOK!

Başkan tarafından ödüllendirilen personelin büyük bölümünün Oba yöresinden, geri kalanların ise Kırşehir´den olduğu bildirildi. Özellikle Keskin yöresinden hiçbir personele ödül verilmediği ve Başkan Saygılı´nın tam anlamıyla bölgecilik yaptığı, unutulmaya çalışılan bölgeciliği Belediye içinde hortlatarak tekrar canlandırma gayretinde olduğu ifade edildi. Ödül törenindeki bu davranış Belediye içinde rahatsızlığa yol açmış gibi görünüyor.

BELEDİYECİLER RAHATSIZ

Birkaç  gündür şehir bu gelişme ile adeta çalkalanırken, rahatsızlıklarını dile getiren Belediye personeli şehir eşrafı ve halkının da bu durumu görmesi ve haberdar olması için rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Şu anda Belediye´nin riyaset makamı sayesinde bölgeciliğin tam anlamıyla merkezi olduğu ileri sürülüyor. Başkan Saygılı´nın bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.



süleyman şaşmaz
28.12.2016 19:28:39
ben belediyemizde çalışan 30 yıllık keskinli bir personelim o gün bende ödül aldım başkanıma eşekkür ederim

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false