Stajyer genç hayatını kaybetti

Stajyer genç hayatını kaybetti

Stajyer genç hayatını kaybetti

Kırıkkale´yi üzen olay!

Alanya-Okurcalar mahallesinde bulunan Kirman Otelde stajyer olarak çalışan Ayberk Ayvalık (1999) isimli genç otel lojmanında hayatını kaybetti.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Alanya Okurcalar mahallesinde bulunan Kirman Otel´de stajyer olarak çalışmakta olan Ayberk Ayvalık (1999 Kırıkkale) isimli genç otel lojmanında aniden fenalaşırken arkadaşlarının müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kırıkkale Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi olduğu, okulların kapanmasının ardından Alanya Okurcalar´a gelerek Kirman otelde stajyer olarak çalışmaya başladığı belirtilen Ayberk Ayvalık´ın kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği bildirildi.

YATMAK ÜZERE İKEN?

Ayberk Ayvalık ile lojmanda birlikte kalan ve fenalaştığında müdahalede bulunan arkadaşları, mesaisinin bitmesinin ardından lojmana geldiğini, birlikte 23.00-24.00 saatlerine kadar oturduktan sonra tam yatarken garip sesler çıkarmaya başladığını, önce şaka yaptığını sandıklarını, hırlama devam edince müdahale ettiklerini belirttiler. Arkadaşları, şen şakrak birisi olduğunu belirttikleri Ayberk Ayvalık´ın sigara ve içki dahil hiçbir kötü alışkanlığının bulunmadığını sözlerine eklediler.

TOPRAĞA VERİLDİ

Gökberk Ayvalık´ın cesedi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Gencin cenazesi dün Kırıkkale´ye getirildi. Gencin cenazesi dün öğlen namazından sonra İhsaniye Camii´nde kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false