Boğulanların cesetlerine ulaşıldı

Boğulanların cesetlerine ulaşıldı

Boğulanların cesetlerine ulaşıldı

Irmakta boğuldular!

 

 

Kırıkkale´nin Karakeçili ilçesinde, Kızılırmak´a düşen kişi ile onu kurtarmak amacıyla suya giren kuzeninin cesetleri bulundu.

 

BOĞULDULAR

Kırıkkale´nin  Karakeçili ilçesinde,  Kızılırmak´a düşen kişi ile onu kurtarmak amacıyla suya giren kuzeninin cesetleri bulundu.  Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla  Köprüköy yakınındaki Çeşnigir Köprüsü mevkisine pikniğe giden Cengiz Hataş (23), serinlemek amacıyla ayaklarını suya sokmak için  Kızılırmak kıyısına indi. Dengesini kaybederek ırmağa düşen Hataş´ı gören Ferdi Hataş (30) da kuzenini kurtarmak için suya girdi.

 

CESETLERİ ÇIKARILDI

Gençlerin bir süre sonra gözden kaybolması üzerine aileleri, durumu polis ve 112  Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler,  Kırıkkale ve  Ankara´dan dalgıç talebinde bulundu.  Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Ekibi, kaybolan kuzenler Cengiz ve Ferdi Hataş için  Kızılırmak´ta arama çalışması başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu Cengiz ve Ferdi Hataş´ın cesetlerine ulaşıldı.  Sudan çıkarılan cesetler,  Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu