Bizim zamanımızda esnaf mutluydu”

 Bizim zamanımızda esnaf mutluydu”

Bizim zamanımızda esnaf mutluydu”

 

Esnafları ziyaret ettiler 

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin Milli İttifak adayları Faruk Vurgun ve Emine Köksal Eski Sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar seçilmeleri durumunda sorunlarına en güzel çözümlerin kendilerinde olduğunu söylediler.

Birlikte ittifak yaptık

Esnaf için projeleri olduğunu söyleyen ve oylarını talip olduklarını belirten adaylar Rahmetli Erbakan Hocamızı bilirdiniz esnaf nasıl mutluydu. İnsanlarda para vardı. Parası olan halk alış veriş yaptı. Buda sirkülasyona neden oldu. Halkta kazandı esnafta kazandı. Bizde şimdi bu projeleri tekrardan hayata geçirmek için varız. Oylarınızı bize verin ki o eski saadet dolu günler geri gelsin. Saadet Partisi meclise Milli Görüş yeniden iktidara inşallah. Bu millet yeniden rahat bir nefes alacak. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifak yaptık 3. ittifakımız da halktır” dediler.

Desteklerinizi bekliyoruz

Adaylar Allah özellikle esnafımızın yardımcısı olsun. Esnafımız 13 yıldır sıkıntının içerisinde biz diyoruz ki Allah'ın izni ile 8 Hazirandan itibaren o iyi günleri tekrar yaşatmak dileği ile Erbakan Hocanın getirdiği o güzel günleri 8 Haziran itibari ile Türkiye'ye getireceğiz. Bu nedenle Milli Görüş iktidarı diyoruz. Saadet Partimize desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştular. Ziyaretler yanı sıra Saadet Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları Hüseyin Kahya Parkı Halk Bankası Karşısına  seçim standı açtı. Seçimin önemi ve Saadet Partisi'nin Projeleri'nin yer aldığı broşürleri dağıtan Kadın Kolları, aynı zamanda  üye kaydı çalışması yaptı. Stand çalışmalarını yerinde inceleyen İl Başkanı Mustafa Başkan, teşkilatın çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Özlemle bekliyorlar

Birebir üyelik çalışmalarını stand açarak sürdüren Kadın Kolları Başkanı Nejla Yılmaz, Ev ev, sokak sokak dolaşarak partimize teveccühte bulunan ve bizlere ulaşamayan ama gönlü partimizde olan vatandaşlarımıza, bizler bu stand çalışmasıyla ulaşıyoruz. Stand çalışmamızda yağmur, çamur demeden, üye kaydı için emek veren bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. Partimize kazandırdığımız yeni üyelerimizin partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılan çalışma esnasında halkın Saadet Partisi'ni özlemle beklediğini de bir kez daha görmüş oldum” diye konuştu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli