Anahtar Kelimeler: üzerimize düşeni yaptık

?Biz üzerimize düşeni yaptık?

?Biz üzerimize düşeni yaptık?

?Biz üzerimize düşeni yaptık?

CHP´den koalisyon açıklaması

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal koalisyon görüşmeleri sonucu ile ilgili sonucun sürpriz olmadığını söyledi. Parti olarak ülkenin geleceği için her türlü özveriyi gösterdiklerini belirten Önal ?Biz üzerimize düşeni yaptık? dedi.

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN

Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki koalisyon görüşmesi sonucunun olumsuzlukla noktalanmasının kendileri için sürpriz olmadığını belirten CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal CHP olarak sürecin her aşamasında tam bir özveri örneği sergilediklerini söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun ülkenin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak önce ülkem anlayışı ile davrandığını belirten İl Başkanı Ahmet Önal ?Sonuç bizim için sürpriz olmadı. Bazı konularda endişelerimiz olmasına rağmen üzerimize düşeni yaptık? dedi.

EN İYİ BİZ OKUDUK

CHP olarak her zaman seçime hazır olduklarını belirten CHP İl Başkanı Ahmet Önal 7 Haziran seçiminin ortaya koyduğu tabloyu en iyi CHP´nin okuduğunu söyledi. Daha sonraki süreçte ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak elini taşın altına koyduğunu belirten Önal, ?Ülke bu kadar darboğazdayken, ekonomi dibe vurmuşken, Suriye sınırı delik deşik olmuşken, terör yeniden hortlamışken sorumluluktan kaçmadık. İlkeli ve dik durduk. Birileri gibi ilk günden sorumluluktan kaçmadık? dedi.

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

CHP´nin koalisyon görüşmelerinde teklif ettiği ilkelerin terör sorununun çözülmesi, vatandaşın ekonomik refaha kavuşması ve 12 Eylül Darbe Anayasasının değiştirilerek hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edilmesi olduğunun altını çizen Önal, ?Biz her şekilde Erken Seçime de hazırız? diye konuştu.



Mehmet Özesen
17.08.2015 14:01:55
Cumhuriyetin kurucusu asil ve onurlu CHP...Gerçekten bu dönemde sana yakışanı yaptın...Ülkenin çıkarlarını gözeterek ; hırsız, soysuz ve kan emici iktidara ön şartsız olarak koalisyona varım dedin...Bu ülkenin gençlerini bir kişinin çıkarları uğruna yok edenler hesabını er veya geç verecek...Şehit tabutu önünde elinde mikrofon siyasi propaganda yapanlar akıttıkları kanda boğulacaklar...Hesabını sen soracaksın CHP...

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı