Anahtar Kelimeler: seçime hazırız

?Biz seçime hazırız?

?Biz seçime hazırız?

?Biz seçime hazırız?

Köksal açıklama yaptı

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal AK Parti İl binasında basın mensuplarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Köksal´ın gündeminde koalisyon ve terör vardı. Koalisyon ile ilgili bugüne kadar bütün partilerle şartları zorladıklarını belirten Köksal, ?Eğer koalisyon olmazsa biz seçime her zaman hazırız´´dedi.

HDP İLE İŞİMİZ OLMAZ

AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda Oğuz Kağan Köksal, ? 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlar bize bir mesaj verdi. Bu mesaj bizim başımızın tacıdır. Çeşitli partilerle görüşmeler yapıldı. HDP ?yle yapılan görüşme usul gereği yapıldı. HDP PKK ile bağlarını koparmadığı sürece öyle bir partiyle işimiz olmaz.  AK Parti olarak eski hükümet olarak bugüne kadar üzerimize ne düşüyorsa yerine getirdik.´´diye konuştu.

MÜCADELEYE DEVAM

Son 1 ay içinde yaşanan terör konusunda da açıklamalarda bulunan Köksal, Mücadelenin tüm kararlılıkla devam ettiğini, PKK´nın silah bırakana kadar bu mücadelenin de devam edeceğini belirtti. Köksal, dertlerinin terör ve teröristlerle ilgili olduğunu o bölgede yaşayan vatandaşlar la hiçbir sorunlarının ve dertlerinin olamayacağını söylerken, Bu ülkenin kolay alınmadığını söyledi.



fuat ayna
14.08.2015 09:41:57
Nasılsa devletin bütün imkanlarını kullanacak sınız.tabi hazır olursunuz VAZALAKLAR

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli