Anahtar Kelimeler: Hani analar ağlamayacaktı

Hani analar ağlamayacaktı?

Hani analar ağlamayacaktı?

Hani analar ağlamayacaktı?

 

Bakın analar nasıl ağlıyor!

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Türkiye´de 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan siyasi belirsizlik ve artan terör olayları konusunda sert açıklamalarda.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Türkiye´de 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan siyasi belirsizlik ve artan terör olayları konusunda sert açıklamalarda bulundu. Partisinin Kırıkkale il başkanlığında gündemi değerlendiren Vurgun, İncirlik Hava Üssü´nün yeniden ABD´ye açılmasını, ?Ne yazık ki ocağımıza, ülkemize incir ağacı dikilmiştir? sözleriyle eleştirdi.

İTİRAF EDİYORLAR

AKP´nin 13 yıl boyunca hep  bir korku ve mağduriyet politikası uyguladığını ileri süren Vurgun, Ergenekon ve Balyoz konusunda yıllarca verilen demeçler, yapılan hamleler ortada, insanlar unutabilir; ama manşetler ve televizyon arşivleri unutmuyor, dün darbeci diye içeri tıkılanlar bugün terfi ettiriliyor; Cemaat konusunda cama toz kondurmayanlar bugün öylesine keskin bir viraj aldılar ki cam tuzla buz oldu. Çözüm süreci diye bir nakarat ile ülke ve millet üç-dört yıl adeta hipnozlandı. Üç ay sonra Şam Emevi Camii´nde Cuma namazı kılmaya niyetlendiler, şimdi kendi sınırlarımız içinde insanlarımız güvenlik nedeniyle sokağa çıkmakta tereddüt eder hale geldi? dedi. Türkiye´de hiçbir sürecin AK Parti kontrolünde yürümediğini ileri süren Vurgun, Ergenekon ve Balyoz davaları, Cemaat olayı ve Çözüm sürecinde yaşananların bunu çok net bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayarak, ? iktidar bu süreçler yaşanırken hiçbir uyarıyı dikkate almadı. Kamplaşma, ayrıştırma, ötekileştirme, sinir uçlarını harekete geçirme gibi yanlış politikaları özenle koruyup kolladı. 13 yıl iktidar oldular ama bugün artık her konuda aldatıldıklarını itiraf ediyorlar? şeklinde konuştu.

Akp GERİ GETİRDİ

MİLLİ Görüş´ün Irak´ın bugünkü kaotik duruma düşmesinin tek nedeni olan Çekiç Güç´ü Türkiye´den gönderdiğini hatırlatan Vurgun, AK Parti´nin ise İncirlik Üssü´nü ABD´ye açarak yeniden Türkiye´ye soktuğunu söyledi. Vurgun, ?Suriye politikasının en başından beri yanlış olduğunu söyledik, Emperyalist güçlerin kurguladığı oyuna göre pozisyon almanın ne Türkiye´ye ne de bölge ülkelerine fayda getirmeyeceğini, bunun bir yıkım olacağı uyarılarını hep yaptık; ama üç ay sonra Emevi Camii´nde Cuma namazı kılmaktan bahsedenler, bugün kendi sınırlarımız içinde bile insanlarımızın güvenliğini sağlayamaz hale geldi. Emperyalistlerin kuklası olan IŞİD bahane edilerek İncirlik Üssü´nün ABD´ye verilmesi çok net gösteriyor ki Irak işgalinden hiç ders alınmamış? şeklinde konuştu.

MİLLETİ HİPNOZLADINIZ

Çözüm süreci konusunda oldukça sert açıklamalarda bulunan Vurgun, AK Parti´ye şöyle seslendi; ?yahu arkadaş, çözüm süreci diye iki, üç yıl milleti hipnozladınız. Bununla neyi kast ettiniz, çıkın ve mertçe amacımız şu idi deyin. Çözüm süreci ile bölge insanının yıllardan beri mahrum edildiği bir takım haklarının verilmesi, bölgenin refaha kavuşturulması mı kastediliyordu yoksa başka şeyler mi? 7 Haziran sonrası artan terör olaylarını nasıl izah ediyor bu hükümet çıksın ve millete anlatsın. Hani analar ağlamayacaktı. Şimdi ağlayanlar analar değil de kim.? dedi. ?El atına binen tez iner? diyen Vurgun şöyle konuştu: ?hükümetin bir yetkilisinin söylediğini diğeri yalanlar oldu. Kimisi 28 şubat Dolmabahçe mutabakatını göklere çıkardı, kimisi bunun tam aksini söyleyip reddetti.

SÜREÇ TERK EDİLDİ

Kendi içinde bile ne dediğini bilmeyen bir iktidar bu millete çözüm sürecinde takılın peşime dedi. Şimdi de yanılmışız, iyi niyetimiz su-istimal edildi diyorlar. Biz dün müzakere  süreci için ciddi kaygılarımız var bu sürecin sonunda ya büyük çatışmalar olacak ya da Allah korusun ülkemiz bölünecek, ayağımızın altından toprağımız kayıyor, dediğimizde bize burun kıvıranlar bugün kurtarılmış bölgelerde devletin varlığını ispatlamaya çalışıyor. Devlet asli vazifelerini yerine getiremez oldu. İllegal yapılanmalar devlet kuruyor, devlet yıkıyor. Bununla birlikte Çözüm süreci denen olayla bölge insanının adeta terör örgütünün insafına terk edildiği.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false