?Biz halkımıza, halkımız bize güvendi?

?Biz halkımıza, halkımız bize güvendi?

?Biz halkımıza, halkımız bize güvendi?

 Teşekkür turunda

1 Kasım seçiminde 3-0´ın yapılmasında diğer vekillerin yanı sıra; gece gündüz çalışarak büyük katkı sağlayan Ramazan Can, dört kez Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne girme başarısı gösterdi. Gencinden, yaşlısına her kesimin sevgisini kazanan Can, ?Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim? dedi.

4 KEZ MECLİSE GİTTİ

26´ncı dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de oyunu artırdı. 7 Haziran seçimi sonrasında,1 Kasım seçim çalışmalarına başlayan partililer çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. 3-0´ın olmasında emekleri olan Ramazan Can´da, dört kez Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne girme başarısı gösterdi.

VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Adaylık süresi içerisinde sosyal medya hesaplarını sıkı şekilde kullanan Can, vekil seçildikten sonra yine sosyal medya hesabından kendini destekleyen tüm hemşerilerine teşekkür etti. Bu seçimin önemini bildiklerini ve ülkenin tek başına iktidarlığa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Can, ?Allah´a çok şükür ki; ilimizde 3-0 yaptık. Türkiye genelinde de tek başımıza iktidara geldik? dedi.

İSTİKRARA OY VERİLDİ

Can ?Türkiye´miz için önemli bir seçimi geride bıraktık. Tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de hemşerilerimiz ülkenin huzur, refahına, istikrarına oy vermiştir. 1 Kasım seçimleri Kırıkkale´mize ve memleketimize hayırlı olsun. Bizlere gönül vermiş tüm hemşerilerimizi tebrik eder, saygı ve selamlarımı sunarım? ifadesinin yer aldığı bir mesaj paylaştı.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı