Bismillah diyerek yola çıktık”

 Bismillah diyerek yola çıktık”

Bismillah diyerek yola çıktık”

 

Meclis'e art niyetle gitmeyeceğiz”

Geçtiğimiz hafta içerisinde Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi ittifakının ardından Kırıkkale adayları da belirlindi. Adayların belirlenmesinin ardından ise çalışmalara hız verildi. Ziyaretlere başlayan ittifak adayları Kırıkkale halkının ittifaktan yana olduklarını ifade ettiler.

Kırıkkale ittifaktan memnun

İttifak sonucu Türkiye geneli ortak aday çıkartan Büyük Birlik Patisi ve Saadet partisi adayları Kırıkkale'de çalışmalara başladılar. Çalışmalar kapmasında ziyaretlere başlayan adaylar Kırıkkale'de en iyi sonucu almak için çalışmalara başladıklarını ve Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de ittifaktan memnun olduklarını dile getirdiler.

Hayırlara vesile olsun

Büyük Birlik ve Saadet Partisinin ortak adayı Faruk Vurgun çalışmalara başladıklarını ve ilk olarak basını ziyaret etmeyi uygun bulduklarını söyledi. Bu kapsamda yerel basını dolaşmaya başlayan Vurgun, Hayırlı bir ittifak oldu. Merhum Yazıcıoğlu ve merhum Erbakan'ın bu ülke için yaptıkları ortada bizde bismillah diyerek yola çıktık. Kırıkkale teşkilatları olarak bizler genel başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Büyük beklenti var

Vurgun, Bu ittifak hayırlı oldu. Ülkenin sorunları halının altına süpürüle süpürüle dağ gibi oldu. Bundan nemalananlar var. Oyunu bu ittifak ile bozacağız, kamuoyu ittifaka büyük ilgi oldu, Kırıkkale'de de bir de bayan adayımız var.  Büyük bir öz veri ile çalışmaları yürütüyoruz hedefimiz en az yüzde 15 oy aranı Kırıkkale halkı ittifak konusunda büyük beklentileri var MHP'nin de bu ittifakta olmasını istedik ama onlar olmadı Kırıkkale'nin sorunları en ivedi şekilde çözülmesi için çalışacağız” dedi. 

Duygular sömürülmesin

İkinci sıra adayı Emine Köksal ise kamu görevlisi olarak görev yaparken adaylık için istifa ettiğini söyledi ve İttifak çok güzel oldu, Sonuçları da daha güzel olacak. Geçmişten günümüze başka partiye oy veren insanlar oylarını vermişlerdi. İktidara insanların güveni kayboldu ve farklı parti arayışı içine girdiler. Allah rızası için yola çıktık. Maddi tarafına bakmadan yola çıktık. Bu dürüst anlayışımızla ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Meclise art niyetlerle girmek istemiyoruz. Kırıkkale halkı samimi içten insanlar onların güzel duyguları sömürülmesin” dedi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli