Birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular

Birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular

Birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği şehit aileleriyle birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe MHP adayları da katıldı.

Yemekli program

Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu tarafından organize edilen yemeğe çok sayıda şehit aileleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Adaylarından Seyit Ahmet Göçer, Merih Karayol ve MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz katıldı. Program tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunması, tekbir ve salavat dualarının okunmasından sonra ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların son bulması birlik ve beraberliğimizin bozulmaması hususunda yapılan duadan sonra ikram yapıldı.

Problemlerini anlattılar

Yemekten sonra kendilerini ziyarete gelen MHP Milletvekili adaylarına teşekkür eden Mümtaz Torunlu, ülkede yaşanan olumsuzlukların kendilerini çok üzdüğünü, ayrıca şehit ailelerini problemlerini dile getirdi. Daha sonra bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer; bu anlamlı günde amaçlarının siyaset yapmak olmadığını, bu mekânların kutsal bir mekan olduğunu, siyasi araç olarak kullanılmasına da şiddetle karşı olduklarını söyledi.

Göçer'den açıklama

Göçer, Türk milletinin bir maceraya sürüklenmek istediğini, halkın bilinçaltına bölücülük ve ayrımcılık sokulmasıyla ilgili algı operasyonları yapıldığını ve halkın ekonomik olarak alım gücünün kalmadığını, marketler ve manavlardaki fiyat etiketlerini herkesin gördüğüne dikkat çekerek Milliyetçi Hareket Partisinin halkı bu zulümden kurtaracak projelerinin olduğunu ve iktidarları döneminde bu sıkıntıları Türk halkının yaşamayacağını dile getirdi. Program dilek ve temennilerle sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli