Anahtar Kelimeler: seçimlik şube

Bir seçimlik şube!

Bir seçimlik şube!

Bir seçimlik şube!

İlçede ilginç uygulama!

Yahşihan´daki Ziraat Bankası Şubesinin Yeni Şehre taşınmasından sonra yerine ek hizmet binası açıldı. Tek odalı tek personel ve tek güvenlik görevlisi bulunan mini banka şubesinin seçimden sonra kapanacağı iddia ediliyor.

KAPANMAYACAĞI SÖYLENMİŞTİ

Yahşihan ilçesindeki Ziraat Bankası Şubesi 7 Haziran seçimleri öncesinde siyasiler tarafından ?Taşınmayacak? denmesine rağmen Yeni Şehre taşındı. Şubenin yerine bugünlerde ek hizmet binası açıldı. Tek odalı, tek personel ve bir güvenlik görevlisi bulunan mini hizmet binasının seçim için yapıldığını ileri süren vatandaşlar madem bankanın böyle bir uygulaması vardı da şube buradayken niçin yeni şehre taşındığını merak ettiklerini söyleyen vatandaşlar burasının da seçimden sonra kapanacağını ileri sürdüler.

BÖYLE UYGULAMA VAR MI?

Kamu Bankası olan Ziraat Bankasının böyle bir uygulamasının olup olmadığını bilmediklerini söyleyen vatandaşlar böyle bir uygulama varsa şube Yeni Şehre niçin taşındığını merak ettiklerini belirterek burasının da tıpkı asıl şube gibi kapatılacağını ileri sürüyorlar. Yahşihan merkezin tamamen göz ardı edildiğini söyleyen vatandaşlar Yeni Şehir geliştikçe Yahşihan merkezdeki kamu kurumlarının yeterince dikkate alınmadığını söylüyorlar.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false