Anahtar Kelimeler: çivi bile çakmadılar

?Bir çivi bile çakmadılar?

?Bir çivi bile çakmadılar?

?Bir çivi bile çakmadılar?

İktidarı eleştirdiler  

CHP Milletvekili adayları Hasan Biçer ile Mustafa Demiral Yahşihan ilçesi ile Irmak köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayı Hasan Biçer AKP Milletvekillerinin 13 yıl boyunca Yahşihan ve Irmak Kasabasını ihmal ettiğini bir çivi bile çakmadıklarını söyledi

CHP´YE OY İSTEDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer ve Veteriner Hekim Mustafa Demiral dün Yahşihan ilçesi ile Irmak köyünde vatandaşlarla bir araya geldiler. İl Başkanı Ahmet Önal ve diğer yöneticilerle birlikte ilk olarak Yahşihan´a gelen Milletvekili adayları ve partililer Pazar yerinde gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip oy istediler. Bu arada mahallelerde ise ev sakinlerine broşür ve çeşitli hediyeler dağıtan partililer CHP´ye oy istediler.

VATANDAŞLARA ÇAY ISMARLADI

Yahşihan´daki gezi sonrasında mola veren Milletvekili adayları merkezdeki bir çay ocağında hem çay içtiler hem de vatandaşlarla sohbet ettiler. Bu arada çay bahçesindeki çay ısmarlayan Milletvekili adayı Hasan Biçer vatandaşların AK Parti hükümetinden memnun olup olmadıklarını sordu ve CHP iktidarında 7 Haziran seçimlerinde verilen sözlerin tamamının yerine getirileceğini söyledi. Hasan Biçer yerelde ise 13 yıldan bu yana AKP´li Milletvekillerinin Kırıkkale´ye bir çivi dahi çakmadıklarını üstelik bir çok kamu kurumunun özellikle MKE´nin özelleştirildiğini anlatan Biçer ?Oy verin gitsin bunlar? dedi.

KAHVEHANE TOPLANTISI YAPTI

Daha Sonra Irmak Köyüne geçen CHP Kırıkkale Milletvekili adayları köyün kahvehanesinde vatandaşlarla küçük bir toplantı yaptılar. Kahvehanede oyun oynayanların dışındaki vatandaşlara seslenen Milletvekili adayı Hasan Biçer Irmak köyünün yıllar önce neredeyse tamamının CHP´li olduğunu ancak yıllardır CHP´nin iktidara gelememesinden kaynaklanan eksiklikler nedeniyle birçok yer gibi Irmak köyünün de ihmal edildiğini ancak bundan sonra bunun böyle olmayacağını söyledi. Her fırsatta Irmak köyüne gelip gideceğini ve köyün sorunlarını dinleyeceği yönünde söz veren Biçer, bu sefer Irmak köyünün eskiden olduğu gibi tulum çıkarmasını istedi.

HER FEDAKÂRLIĞI YAPTIK

Irmak köyündeki kahvehane toplantısının sonunda ise bir vatandaş kendisinin CHP´li olduğunu ancak 7 Haziran seçiminde hükümetin niçin kurulmadığı konusunda net bir açıklama yapılmadığı için vatandaşların kafasının karışık olduğunu bildirmesi üzerine İl Başkanı Av. Ahmet Önal 7 Haziran seçim sonucunun vatandaşın iradesi olduğunu bunu da en iyi CHP´nin anladığını söyledi. Koalisyon konusunda ise CHP´nin sürekli adım attığını ve tüm iyi niyetlere rağmen AK Parti´nin tek başlı olmaması yüzünden koalisyonun kurulamadığını belirtti. Sarayın bunu engellediğini anlatan Önal inşallah bu sefer CHP´nin tek başına iktirana geleceğini kaydetti ve Irmaklılardan oy istedi. Önal ?Sizden 4 yıllığına oy istiyoruz. Bizi bir kez iktidar yapın, bize iktidar görevini verin yapamaz isek alaşağı edin? dedi.



harbikeskinliii
14.10.2015 10:35:47
gardaş ahirette bile sağdan gidersen cennet soldan gidersen cehennem derler bize sms göndermeyin lütfen...

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli