Bilirkişi kursuna rekor katılım

Bilirkişi kursuna rekor katılım

Bilirkişi kursuna rekor katılım

96 kişi iştirak etti

 

 

T.C Adalet Bakanları Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü ve Bilirkişilik Dire Başkanlığı ve Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) tarafından düzenlenen kursa rekor katılım gerçekleşti. Kursa toplam 96 kişi katıldı.

 

 

İLK SEMİNER YAPILDI

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, ?Kırıkkale ve 67 ilde ? BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM´ verme yetkisine sahip üst birliğimiz TÜRMOB (Türkiye serbest muhasebeci mali müşavir ve yeminli mali müşavirler odalar birliği) ?un organize ettiği ve ilk eğitimi Kırıkkale serbest muhasebeci mali müşavirler odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2017/1. Dönem BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ 19-22 ekim 2017 tarihlerinde başarı ile tamamlandı? dedi.

 

96 KURSİYER KATILDI

Ferman Aldemir, ?Bilirkişilik temel eğitimi :28 serbest muhasebeci mali müşavir, 14 avukat, 35 mimar, inşaat mühendisi, makine  mühendisi ve elektrik, mühendisi, 5 emniyet müdürlüğü personeli, 2 bilişim uzmanı, 1 veteriner , 11 diğer meslek gruplarından olmak üzere 96 kişi sertifika almaya hak kazanmıştır.?diye konuştu.

 

YENİ KURS 23 EKİM? 3 KASIM 2017

Aldemir, ?İstanbul SMMMO Başkanı Yücel Akdemir´in katkılarıyla eğitim alan tüm katılımcılara Prof. Dr. Cengiz GÜNEŞ´in ?mesleğinde bilirkişilik yapanlar için rapor düzenleme yöntem ve örnekleri´ adlı kitabını hediye ettik. İstanbul odamıza teşekkür ederim. Bu eğitimin gerçekleşmesinde başta TÜRMOB olmak üzere eğitim veren hocalarımıza, meslektaşlarım ve oda kurullarım adına  teşekkür ederim. 2017/2. Dönem ?BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM ? başvuruları 23 ekim ? 3 kasım 2017 tarihleri arasında odamıza yapılması gerekmektedir isteklilerin geç kalmamaları önemle rica olunur.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false