Bildik, bütün kesimi bir araya getirdi

Bildik, bütün kesimi bir araya getirdi

Bildik, bütün kesimi bir araya getirdi

Sulakyurt iftarda buluştu

Ramazan Ayı´nın manevi atmosferinin en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Sulakyurt Kaymakamlığı ve Sulakyurt Belediyesi, renkli bir organizasyona imza attı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ?Sulakyurt Büyük İftar´ programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Sulakyurt Kaymakamlığı ve Sulakyurt Belediyesi tarafından 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeni ile ilçe halkına iftar verildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği iftar yemeğine ilçe halkı ve diğer katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, iftar yemeği öncesi kapıda konuklarını tek tek karşıladı.

BİR ARAYA GELDİLER

Her Ramazan ayında binlerce kişiyi, sokak iftarlarında bir araya getiren Belediye Başkanı İsmail Bildik, en büyük iftar sofrasını kurarak 3 bin 500 kişiyi bir araya getirdi.  İftar için hazırlıklar saatler öncesinden tamamlandı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, masalarda yerlerini aldı. Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı.

SEMAZEN GÖSTERİSİ

Sulakyurt Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimine uygun etkinliklerle onbir ayın sultanı Ramazanı her akşam farklı programlar ile renklendiriyor. ?Sulakyurt Büyük İftar´ programı ile birlikte Dolunay İlahi Grubu sahne aldı. Dolunay İlahi Grubu Tasavvuf Konseri ve Semazen Gösterisi Sulakyurtluların gönüllerini mest etmeyi başardı.

SEMAZENLER BÜYÜLEDİ

Birbirinden güzel ilahiler eşliğinde gösterilerini sunan semazenler adeta izleyenleri büyüledi. Gösteri ilçe halkının yoğun ilgisi ile takip edildi. Semazenlerin ortaya koyduğu müthiş performansları sonrası program okunan Kur´an tilaveti ile sonlandırıldı. Semazenlerin gösterilerini büyük bir beğeni ile takip eden izleyiciler, Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler ile manevi bir iklim yaşanmasına vesile olan Sulakyurt Belediyesi´ne teşekkür etmeyi de unutmadılar.

GÜZEL GÜNLER GELECEKTİR

Geleneksel hale getirilen sokak iftarlarında her yıl katılımın daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Bildik,  Ramazan ayında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en doruk noktaya ulaştığını söyledi. Bildik, ?Ramazan ayının bu kutsal günlerinde binlerce yurttaşlarımız barışın gelmesi için dua ediyor. Bizde bu günlerin hatırına diyoruz ki inşallah güzel günler gelecektir. Hep birlikte özgür günleri göreceğiz? dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ise katılımlarından dolayı ilçe halkına teşekkür etti. Masaları gezerek misafirleri ile ilgilenen Başkan Bildik, iftar sonrasında da bazı masalarda yıllardır görmediği konuklarını görünce sıcak sohbetler gerçekleştirdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli