Anahtar Kelimeler: Biçer toplantıya katıldı

Biçer, toplantıya katıldı

Biçer, toplantıya katıldı

Biçer, toplantıya katıldı

Kocaoğlu´ndan destek sözü!

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları partinin Ankara´da gerçekleştirilen seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim startını dün resmen verdi. Parti Genel Merkezi tarafından Ankara´da seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya partinin Kırıkkale Milletvekili Adayları Av. Hasan Biçer, Mustafa Demiral ve Adem Şahin ile parti yöneticileri de katıldı. Toplantıda Kırıkkale adayları tanıtılırken, seçim programı ve vaatleri de açıklandı. CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer, ?Güzel bir atmosferde seçim startını vermiş oldu. Adaylar da tanıtıldı. Parti programı sayın genel başkanımız tarafından açıklandı? dedi.

KOCAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Biçer, parti programında herkesi ve her kesimi yakından ilgilendiren konuların yer alındığını ifade ederek, ?Parti programı çok dolgun olarak hazırlandı. Herkes için ve her kesim için bir şeyler var. Program Türkiye´yi ve milleti içine düştüğü bataktan kurtarma programıdır? dedi. Bu arada toplantıda bazı temaslarda da bulunan Biçer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile de görüştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Hasan Biçer´e maddi manevi destek olacağını söyleyerek, 1 Kasım seçimlerinde  beraber hareket etme sözü verdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false