Anahtar Kelimeler: Beton yapılıyor

Beton yol yapılıyor

Beton yol yapılıyor

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. Sulakyurt İlçesine bağlı köy yollarındaki çalışmaları inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu burada ilgili birimlerden bilgiler aldı.

11.4 KM’LİK ÇALIŞMA

5 köy yolunu Sulakyurt ilçe merkezine bağlayan yolların çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu, yapılacak olan yollardan köy halkının önemli ölçüde istifade edeceğini belirtti. Ambardere, Ortaköy, Yağbasan, Deredüzü ve İmamoğlu Çeşmesi köylerini Sulakyurt İlçe Merkezine bağlayacak olan 11.4 Km’lik Grup yol çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirten Vali Tekbıyıkoğlu’na ilçe halkı ve köy halkı tarafından teşekkür edildi.

VALİ İNCELEME YAPTI

Vatandaşlar, yapılan yollar sayesinde ilçe merkezine gidip gelmelerinin artık daha kolay olacağını dile getirdiler. Çalışmalara en çok ihtiyaç duyulacak köylerden başlandığının altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu, sırasıyla tüm köy yollarının beton yollarla buluşacağını ifade etti. Yol çalışmalarının son durumunu beraberindeki heyetle yürüyerek inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu’na, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, köy halkı ve ilgili personeller eşlik etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli