Benim için Necmettin Erbakan”

 Benim için Necmettin Erbakan”

Benim için Necmettin Erbakan”

Fikir duvarı oluşturdular   

Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından Hüseyin Kahya Parkı`nda vefatının 4`üncü yılında Necmettin Erbakan için fikir duvarı oluşturuldu. Vatandaşlar, fikir duvarına Erbakan`la ilgili düşüncelerini yazdı.

Erbakan haftası

Saadet Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Eski Başbakanlardan, Milli Görüş Lideri Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 4.Yılı münasebeti ile Hüseyin Kahya Parkı`nda `Benim İçin Necmettin Erbakan` fikir duvarı çalışması yaptı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte duygusal anlar yaşandı, kimisi fikir duvarına yazı yazarken ağladı kimisi Erbakan'ın resimlerine bakarak eski günlere gitti. Fikir Duvarına `Benim İçin Necmettin Erbakan Demek; İfade edemeyeceğimiz kadar çok şey demektir` yazanda oldu. `Tarifsiz Özlem demek` diye yazanda oldu.

Tarifsiz Özlem demek

`Erbakan Haftası` nedeniyle yoğun bir program yaşadıklarını söyleyen Kırıkkale Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Erdoğan, "Hazırladığımız fikir duvarı ile halkımızın fikirlerini belirtmesini sağlıyoruz. Vatandaşın yaklaşımı son derece hassas. Ciddi bir duygu yoğunluğunu gözlemliyoruz. Fotoğraflara bakarken ağlayanlara ve yazarken ağlatanlara şahit oluyoruz. Fikir duvarındaki ifadeler minnettarlığın ne derece yüksek olduğunu gösteriyor." diye konuştu. Programa çok sayıda partili ve Kırıkkaleli vatandaşlar katıldı.



Mücahid
3.03.2015 16:56:47
Allah rahmet eylesin hocam.Bıraktığın davada mücadele etmeye devam ediyoruz.

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı