Anahtar Kelimeler: Ben Değil Biz Olalım

Ben Değil Biz Olalım

Ben Değil Biz Olalım

Ben Değil Biz Olalım

Kırıkkale MHP Milletvekili aday adayı Recep Mızrak, Yahşihan'da Antepli Et Mangan'da MHP'li belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Recep Mızrak, programda yaptığı konuşmada Milletçe bir bütün içinde yaşamak istiyorsak MHP'yi iktidara taşımalıyız. Ben değil biz olarak çalışmalıyız''dedi.

TÜRKÇE KONUŞAN YOK

Antep'li Et Mangan restorant'ın da gerçekleşen birlik beraberlik toplantısına MHP Belediye meclis üyeleri katıldı. Belediye meclis üyeleri MHP'nin aday adaylarını hepsinin yanında olduklarını birlikte çalıştıklarını ifade ettiler. Recep Mızrak, yapmış olduğu açıklamada ise Dinimizin temel kuralları adalet, objektif olma, hoşgörüdür. Fakat AKP döneminde her şey kurumsallaştı ve ahlaksızlaştı.'' Mızrak, ayrıca Güneydoğu Anadolu bölgesiyle ilgilide açıklama yaptı. Mızrak Yeni kanunlar anayasa uygun değil. Güneydoğu'da bir devlet var. Türk bayrağı yok. Türkçe konuşan yok. Asker kışlasına, polis karakollarına çekilmiş durumda. Bu durum gerçekten bizleri çok üzüyor''diye konuştu.

HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Mızrak, Türkiye'nin MHP'ye çok ihtiyacı olduğunu belirterek   Türkiye'nin bizimle yürümesi şart. 7 Haziran'da ülkemizi hep beraber kurtarmamız lazım. Kırıkkale'nin MHP'de birbirinden kıymetli aday adayları var. Bende 1 ay önde bu aday adayı arkadaşlarıma dahil oldum. Ben veya diğer arkadaşlarım 7 Nisan'da aday olabiliriz. Fakat MHP için çalışmamız lazım. Milletçe yaşamak için MHP iktidara taşımak için ben değil biz olarak çalışmamız lazım. Bir oy 2 oy demeyeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa hep beraber yağacağız ve yapmaya devam edeceğiz.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli