Anahtar Kelimeler: Belediyeler ortada kaldı

Belediyeler ortada kaldı!

Belediyeler ortada kaldı!

Belediyeler ortada kaldı!

İş yapamıyorlar!

Kırıkkale´de İş Kur vasıtasıyla personel temin edip çalışma yürüten belediyeler personel bulamadıkları için iş yapamaz hale geldiler.

ÇALIŞMA DURDU

Kırıkkale´de istihdamı geçici olarak azaltmak amacıyla İş Kur vasıtasıyla sezonluk işçi temin eden belediyeler, çalışmanın sone ermesi ve personelin iş akdinin bitmesi ile birlikte zora düştüler. Özellikle çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan işçilerin sözleşmesi bitince işler de durdu. Bir çok belediyenin yeni sözleşme bekledikleri öğrenildi. İlçe belediyelerinin personel bulamadıkları için çalışmaları yürütemedikleri belirtiliyor. Yeni bir sözleşme imzalanması isteyen belediyeler, kendi imkanları ile personel çalıştıramadıkları için bir çok işin yarım kaldığını söylüyorlar.



mehmet bekdur
25.08.2015 07:11:03
Bu yazacagım yorumun herhangi bir şey degiştirecegini zannetmiyorum ama yinede yazma ihtiyacı duyuyorum belediye yetkililerine muhtarla birlikte defaatca söylememize ragmen Osman Gazi mahallesi sağlık ocagının önüne bir taş döşetemedik her gün onlarca insanın gelip gectigi bir o kadarda vasıtanın gecdigi yer belediye yetkililerinin kendileri bizzat görseler zaten yapılmasının ihtiyaç oldugunu kendileride karar verecekler

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false