Belediye işçisinin itibarı arttı”

 Belediye işçisinin itibarı arttı”

Belediye işçisinin itibarı arttı”

Önceliğimiz işçi maaşları”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve başladığı ilk günde yaptığı Belediye işçileri ile buluşmasını bir yılını doldurmasının ardından yine gerçekleştirdi.

Öncelik işçi maaşları

Toplantıda işçinin hakkını sonuna kadar savunduğunu ifade eden Başkan Saygılı, önceliğin yine maaş ve hakların teslimi olduğunun altını çizdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı işçiler ile yaptığı konuşmada, Göreve geldiğimizin birinci yılını doldurmuş bulunuyoruz. İnşallah hep birlikte yine Kırıkkalemiz için çalışmaya devam edeceğiz. İşçilerimiz artık maaş konusunda sıkıntı yaşamıyor. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Bu öncelik meselesidir. Biz önceliğimizi maaşlara ve haklara ayırdık” dedi.

İşçiye saygı arttı!

Saygılı, Hiçbir zaman o şuralı, bu şuralı diye hiçbir zaman ayrım yapmadık. Yapmayacağız. Siyasi görüşlere göre hareket etmedik. Bizim için öncelik iştir. İşini iyi yapan her zaman yanımızda olacak. Belediye işçisinin artık itibarı arttı. Ne demiştik, Belediye çalışanı tıpkı bir Tüpraş çalışanı gibi olacak. Şuanda bu sistem oturmaya başladı” dedi.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuşmasının ardından işçiler ile tek tek tokalaştı.



mustafa fb
2.04.2015 09:04:48
zabıtayı arıyoz ihbar bırakıyoz oralı olan yok mahallede yol yok diyoz oralı olan yok su patlak diyoz oralı olan yok eeee veliden farkı ne aynısı h kahyayı emekliye hibe eder istediğini uygular ohhhh

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli