Anahtar Kelimeler: Belediyeden Emeklilere tarihi

Belediyeden Emeklilere tarihi lokâl

Belediyeden Emeklilere tarihi lokâl

Belediyeden Emeklilere tarihi lokâl

Emekliler sevinecek

Hüseyin Kahya Parkı´nda vakitlerini geçiren emekliler için Kırıkkale Belediyesi tarafından tarihi lokal yaptırılıyor. Park alanı içerisine çalışmaları başlayan lokalin kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılması bekleniyor.

LOKAL YAPTIRILIYOR

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşların sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hüseyin Kâhya Parkı´nda açıkta oturan emeklilerin sorunlarının çözümüne yönelik bir çalışmaya daha imza attı. Park alanlarında günlük boş vakitlerini geçiren emekliler için tarihi bir lokal yaptırılıyor.

70 M2 GENİŞLİĞİNDE

Tarihi konakların mimari öğeleri göz önünde bulundurularak çalışmaların başladığı 70 m2 genişliğindeki mekân, dış görünüşüyle de dikkatleri üzerine çekecek. Çalışmaları olumlu karşılayan emekliler, böyle bir mekâna ihtiyaç olduğunu ve kendilerinin çoğu zamanlarının burada geçtiğini ifade ettiler.

İYİ BİR HİZMET OLACAK

Yaşlı nüfusun konfor düzeyini artırmak amacıyla tasarlanan lokal içerisinde sıcak ve soğuk içecekler de yer alacak. Çarşı Camii´nin de yeniden yapılmasıyla birlikte bu bölge emeklilerin daha hoş vakit geçirebileceği güzide bir mekân haline gelecek.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı