Belediye´de geniş katılımlı bayramlaşma

Belediye´de geniş katılımlı bayramlaşma

Belediye´de geniş katılımlı bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla dün üç ayrı yerde bayramlaşma töreni vardı. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığında bayramlaşma törenleri yapıldı.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

En kalabalık bayramlaşma töreni Kırıkkale Belediyesi´nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine bürokratlar, siyasetçiler, personel ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediye´deki törene Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk, bazı siyasi partilerin temsilcileri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAYGILI BİLGİ VERDİ

Başkan Saygılı, Belediye´yle gelişinde kendisini kapıda bekleyen personel ile bayramlaştı. Daha sonra resmi bayramlaşma merasimine geçildi. Vatandaşlar, siyasetçiler ve bürokratlar ile bayramlaşma gerçekleştirildi. Mehmet Saygılı, bayramlaşma törenine katılanları Belediye çalışmaları konusunda bilgilendirdi ve bir sunum yaptı. Törene katılanlara şeker ve çikolata ikram edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bayramlaşma töreni ile ilgili açıklamada bulunan ve sosyal medya hesabından da bunu paylaşan Saygılı, ?Ramazan Bayramı münasebetiyle belediyemizde düzenlenen bayramlaşma merasimine Valimiz Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekillerimiz Sayın Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, il protokolü ve vatandaşlarımız katıldı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

BAYRAM MESAJI

Ayrıca kimsesiz çocuklar, zihinsel özürlü kardeşlerimizi ve görevini aksatmadan yürüten İtfaiye personelimizi, polis ve askerlerimizi de ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Ramazan ayı içerisinde şehit düşen Şehit Polis Memuru Emrah Pekdoğan ve Şehit Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylanın babaocağını ziyaret ettik. Aile ve yakınları ile bayramlaşarak şehitlerimize dua ettik. Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum? dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli