Anahtar Kelimeler: Belediye personeline müjde

Belediye personeline müjde

Belediye personeline müjde

Belediye personeline müjde

Yarar´dan bayram müjdesi

MHP ADAYI SERDAR YARAR´DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA BAYRAM İKRAMİYESİ MÜJDESİ

Bir taraftan yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, diğer taraftan konusunda uzman araştırmacılarla hazırladığı projeleri vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi çalışanlarına da müjde veren MHP adayı Yarar, belediye çalışanlarına dini bayramlarda emeklilere dağıtılan ikramiyeler ölçeğinde ikramiye dağıtılacağı müjdesini verdi.

YARA MÜJDE VERDİ

Kendisinin de iş dünyası içerisinde gelen birisi olarak mutlu çalışanlı bir kurumun veya işletmenin daha verimli hizmetlere imza attığına şahit olduğunu hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar ?Kırıkkale´yi MHP´nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Üretken belediyecilik, toplumun ayrıştırılmasına karşı geliştirilen önemli ve etkili bir belediyecilik anlayışı olarak, hem birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, hemde hizmette kalite, etkinlik ve sürekliliği sağlayan bir yerel yönetim anlayışıdır. Bu bağlamda hem çalışanıyla, hem toplumuyla barışık, hizmet üreten, vatandaşın sorunlarıyla hem hal olan bir belediye anlayışımız olacak? diye konuştu. 

BUNU BİLEMEZLER

Bir belediyenin asli görevlerinden birisinin çalışanının alın teri kurumadan ücretini ödenmesi gerektiğini, bununda bir lütuf değil zaruri olduğuna vurgu yapan MHP adayı Yarar ?Mutsuz çalışanların sayısı mutlu çalışanları ikiye katladığında, kurumunuzda iş yerinde mutluluk kavramının masaya yatırılma zamanı gelmiş demektir. Mutlu çalışma performansı, sağlık, ilişkiler, sosyal iletişim, üretkenlik ve enerji de dahil olmak üzere neredeyse yaşamın tüm alanlarında başarı getirdiği aşikardır. Bu bağlamda biz göreve geldiğimizde mutlu çalışanlı bir belediye için adımlar atacağız. İşçisiyle, memuruyla tüm belediye çalışanlarımıza aynı emeklilerimize dağıtıldığı gibi dini bayramlarda ek ikramiye dağıtacağız. Bu ödemenin miktarı da devletimizin emeklilere verdiği meblağ düzeyinde olacaktır. Kırıkkale Belediyesinin bütçesi bu ödemeyi yapabilecek güçtedir. Yönetim becerisizliklerini bütçeye bağlayanlar, belediye çalışanını mağdur edenler bunu bilemezler? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli