Anahtar Kelimeler: Belediye altında kaldı

Belediye kar altında kaldı!

Belediye kar altında kaldı!

Belediye kar altında kaldı!

Belediye hazır değilmiş!

Kırıkkale bir anda kara teslim olurken, kışa hazır olduğu açıklanan Kırıkkale Belediyesi tam anlamıyla kar altında kaldı!

KAR ALTINDA KALDILAR

Kırıkkale´de önceki akşam etkili olan kar yağışı şehri tam anlamıyla teslim aldı. Kırıkkale Belediye´nin yüzünden deyim yerinde ise kar altında kaldı. Kar temizliği çok geç yapıldı. Yollarda çalışma geç başladı. Yollar açık tutulamadı. Öğlen saatlerinde güneş kendini gösterdi ve karlar erimeye yüz tuttu. Bu sayede Belediye yol ama derdinden de kurtuldu. Yılın ilk karında Belediye´nin sınıfta kaldığı görüldü. Ancak Belediye´den öyle bir açıklama yapıldı ki, sanki karları onlar temizledi. İşte o açıklama

AÇIKLAMA YAPILDI

?Kırıkkale Belediyesi ekipleri, gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışması yürütüyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte dün gece başlayan ve yaklaşık 12 saat boyunca aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerin seferber olduğu belirtildi. Belediye ekiplerinin tüm Mahallelerde ana arterler başta olmak üzere yol açma, tuzlama ve solüsyon çalışmalarının gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve bu olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor.?



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli