Anahtar Kelimeler: BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

BAYRAMDA EMNİYETTEYİZ

Emniyet Müdürü açıklama yaptı

Halkın güvenliğini sağlayan ve gece gündüz bu konuda çalışmalar yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını artırdı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, çalışmaların artırıldığını belirten Emniyet Müdürü Hasana Onar, vatandaşların huzurlu günler geçirmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Halkın huzuru için gereken çalışmaların yapıldığını belirten Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ramazan ayında nahoş olaylarla karşılaşmadıklarını belirtti. yaralamalı bazı olayların ve kazaların olduğunu belirten  Müdür Onar, Ramazan'da öyle büyük bir sorun ile karşılaşmadık. Asayiş ekiplerimiz gece gündüz çalışarak huzuru sağladılar. Kırıkkale'nin asayiş bakımından zaten sorunu yok.  Halkın çok kullandığı bölgelerde, gerek duyduğumuz yerlerde önlemlerimizi alıyoruz. Kırıkkale vatandaşlarımız da bizlere yardımcı oluyor. Bunun için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Bayram için önlemlerin arttığını belirten Onar,  Bayram  yoğunluğu dolayısıyla ekiplerimiz vatandaşların yoğun olduğu banka önleri ve alışveriş merkezlerinde görev yapıyorlar Güvenlik tedbirleri içersinde mesai gözetmeyeceklerini belirten Müdür Onar, Emniyet Müdürlüğü`nde görev yapan tüm şubelerde, dönüşümlü olarak  Ana caddelerde resmi, sivil, yaya ve motorize ekipler olarak çalışmalar yapıyorlar çalışmalar bayram boyunca devam edecek” diye konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli