Anahtar Kelimeler: Bayram böyle geçti

Bayram böyle geçti

Bayram böyle geçti

Kırıkkale’de Ramazan Bayramı renkli görüntülere yol açtı. Valilik ve partilerde renkli bayramlaşmalar oldu. Bayramlaşmalar sokaklara taştı.

VALİLİK KUTLAMASI

Vali Tekbıyıkoğlu, bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini, daha sonra Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, görevli personelin bayramını kutladı. Kırıkkale- Ankara Karayolu üzerinde bulunan Polis ve Jandarma uygulama noktalarını da ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, görev başında bulunan güvenlik güçlerinin bayramını kutlayarak, hayırlı görevler temennisinde bulundu. Daha sonra bayram ziyaretlerini eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile birlikte sürdüren Vali Tekbıyıkoğlu, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında devam eden operasyonlar sırasında ATAK helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut’un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

GENİŞ KATILIM OLDU

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşlerinin de katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Şehit annesinin elini öpen Vali Tekbıyıkoğlu, sizler bize şehitlerimizin kıymetli emanetlerisiniz dedi. Bayram ziyaretlerinde Vali Tekbıyıkoğlu’na, Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Barış Cücen ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak’ta eşlik etti.

AK PARTİ BAYRAMLAŞMASI

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, “Bayramlar gönüllerin hüşu bulduğu müstesna günlerdir” diyerek, “İl Başkanlığımızda hemşehrilerimizle bir araya gelip, gönül buluşmamızı gerçekleştirdik. Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, şehrimize ve tüm İslam âlemine hayırlar ve huzur getirmesini diliyor bu vesile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

CHP BAYRAMLAŞMASI

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ tarafından organize edilen CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kadın Kolları Kırıkkale İl Başkanı Demet Akyürek ve CHP'ye gönül vermiş vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen bayramlaşma programında renkli görüntüler ortaya çıktı. Önal, CHP Kırıkkale İl Başkanlığı'mızın düzenlediği bayramlaşma programına katıldık diyerek sosyal medyada paylaşımda bulundu. Akyürek ise paylaşımında: "Bayramımız kutlu olsun nice bayramlara sağlıkla, huzurla" dedi.

MHP BAYRAMLAŞMASI

MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Belediye Başkanları ve İl, İlçe parti yöneticileri ile büyük bir kalabalığın katıldığı bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Partideki bayramlaşmanın ardından meydanda Atatürk Anıtı önünde resim çektirildi. Daha sonra ilçe ve köy ziyaretleri yapıldı. İl Başkanı Murat Abalı, herkesin bayramını kutladıklarını söyledi.

İYİ PARTİ BAYRAMLAŞMASI

Bayramın birinci günü İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı bayram sofrasında bir araya geldi. Parti binasının önündeki alanda sabah saatlerinde bayram sofrası kuruldu. Bayram sofrasına İl Başkanı Bülent Altınışık ev sahipliği yaptı. Parti yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar da sofrada yer buldu. Kalabalık bir şekilde gerçekleştirilen bayram sofrası etkinliği Kırıkkale’de siyasi partiler arasında da bir ilk oldu. Bunun geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. İyi Parti bu anlamda da örnek teşkil edecek bir etkinlik gerçekleştirdi. İl Başkanı Altınışık, sosyal medya hesabından bayram sofrasıyla ilgili paylaşımda bulundu ve “Kırıkkale İYİ Parti Teşkilatları olarak hep birlikte bayram soframızda buluştuk. Ülkemizde kutuplaşmanın ve ayrışmanın son bulduğu, birliğimizin ve beraberliğimizin güçlendiği bayramlara kavuşmak dileğiyle. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” açıklaması yaptı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false