Anahtar Kelimeler: Bayrak değişimi

Bayrak değişimi oldu

Bayrak değişimi oldu

DEĞİŞİM YAŞANDI

 

İYİ Parti Yahşihan ilçe Başkanlığında değişim yaşandı. Eski İYİ Parti Yahşihan ilçe Başkanı Faruk Özen görevini Ahmet Ergin'e teslim etti. Çiçeği burnunda yeni İYİ Parti Yahşihan İlçe Başkanı Ahmet Ergin, hep beraber çalışacaklarını ve güçlerine güç katacaklarını ifade etti.

 

 

DEĞİŞİM YAŞANDI

Devir teslim töreninden önce İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık açıklamada bulundu. Altınışık, "Bugün burada görev değişimi yapıyoruz.  Yahşihan ilçe başkanımız görevden alındı diye bir yanlış anlaşılma oldu. Hiç kimse görevden alınmadı. Faruk Başkanımız kendisi gelip işlerinin yoğunluğundan dolayı  görevi bırakacağını söyledi.  Kendisi 1 yıldır ilçe Başkanlığımızı yaptı.  Ahmet Ergin  bey bugünden itibaren yetkiyi veriyoruz. Olağan üstün kongreye gideceğiz” dedi.

 

FARUK BAŞKAN ÇOK UĞRAŞTI

Altınışık açıklamasında "Yahşihan'a biz çok önem veriyoruz. İlçe teşkilatı sürekli kapalı oluyor diye ortada bir laf geziyor. Faruk Başkan çok uğraştı. Çok çabaladı. işlerinin yoğundan dolayı kendisi geldi bana söyledi.  Ben görevi bırakmaya hazırım dedi. Yönetim kurulu olarak bulunmak istiyorum dedi. İstifa etti,  Faruk Başkan bizde kabul ettik. Görev değişikliğinde bir kırgınlık yok.Teşkilatımızın  günlük açık olması için böyle bir yola gittik. Ahmet Ergin bey kendisi iş adamı aktif çalışan bir arkadaşımız o da bizi kırmadı” dedi.

 

TALEPLERLE YOLA ÇIKTIK

Çiçeği burnunda Yeni ilçe Başkanı Ahmet Ergin ise açıklamasında  “Jeneratör imalatı yapıyoruz. Siyasetle uğraşmak için Yenişehir'e bir şube açtık. Kendi gücümüzle fikirlerimizle ilerliyoruz. Başka bir partideydim bu durumdan rahatsızdım. Burası daha iyi, daha güzel, daha rahat. Ben insanların talebiyle bu yola çıktık. Yahşihan tamamını biz temsil edeceğiz” diye konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false