Anahtar Kelimeler: BAŞKANIN KAFA DUMAN OLMUŞ

BAŞKANIN KAFA DUMAN OLMUŞ!

BAŞKANIN KAFA DUMAN OLMUŞ!

BAŞKANIN KAFA DUMAN OLMUŞ!

Başkan herkese hakaret ediyor!

 

Eski başkanlara ağır itham!

Çelişkilerle dolu açıklama!

O ?küçük beyinliler? kim?

?Şerefsiz? kim, ?yalancı? kim, ?ahlaksız? kim?

Hem eski borç yok diyor, hem de eski borcu ödemem diyor!

İlçedeki su sıkıntısı ile zor durumda kalan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, sorunu halledeceğine sıkıntıyı haber yapar habercilere kızıyor. Başkan Yıldırım, hızını alamayarak eski başkanlara da ağır hakaretler ediyor.

BASIN TOPLANTISI YOK

Keskin´de su sorunu çözülecek gibi görünmüyor. Belediye Başkanı Dede Yıldırım´ın çabaları(!) bu konuda yeterli olamıyor. Başkan Yıldırım, sorunu çözmek yerine sıkıntıyı haber yapan gazetecileri yalancılıkla suçluyor ve hızını alamayarak Keskin´in eski belediye başkanlarına da hakaretler ediyor. Sorunu çözememiş olmanın verdiği bunalım ve sıkıntıyla ilgili haberlerin artması üzerine basın toplantısı düzenlemesi beklenen Dede Yıldırım, bunun yerine yerel bir haber kanalına açıklamalarda bulunmayı tercih etti.

MAKİNALAR MİL KIRIYOR

Dede Yıldırım´ın basın toplantısında gazetecilerin kendisini köşeye sıkıştırmasından endişelenerek toplantıdan özellikle kaçtığı ileri sürülüyor. Video şeklindeki açıklamalarında Yıldırım, sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını tekrar tekrar söylüyor. Sorunun teknik olduğunu ancak çözemediklerini, üç adet yeni makine aldıklarını ancak bu makinaların mil kırdığı için sorunun devam ettiğini ifade ediyor. Fakat sorunun kaynağını da teknik olarak çözemediklerini itiraf ediyor.

İTFAİYE SU DAĞITIYOR!

Kendisini beceriksizlikle suçlayan ilçe sakinlerinden özür dileyen Dede Yıldırım, sorunu çözmek yerine eski başkanlara hakaret ediyor. Yıldırım, hem belediyenin hiç kimseye borcu olmadığını söylüyor ve hem de eski başkanlardan kalan borcu borç saymadığını ve ödemeyeceğini ileri sürüyor. Yıldırım belediyeyi de çok başarılı bulduğunu ifade ediyor. İşte Yıldırım´ın çelişkilerle dolu açıklamaları:  ?Bizi karalıyorlar. Bizim borcumuz. Geçen ay 200 bin lira elektrik borcu geldi. Şu anda 2 mahalleye su verebiliyoruz. Geri kalanlara itfaiye su çekiyor.

KÜÇÜK BEYİNLİLER

Dinamolar ve motorlar tamir ediliyor. 55 bin liraya emiş sistemi kurduruyoruz. Basın mensupları bizi haksız yere eleştiriyor. Oturdukları yerden beni eleştiriyorlar. Su için gece gündüz çalışıyoruz. Beni partiye, hükümete şikayet ettiler. Ben ilçe başkanı, ben belediye başkanı olacağım diye çalışıyor birileri. Bazı küçük beyinliler bunu yapıyor. Burada çalışıyoruz. Yeni motorlar aldık. Ancak mil kırıyorlar. Ben vatandaştan özür diliyorum.

BAŞKANLARA HAKARET

Keskin Belediyesi olarak bizim geriye dönük hiçbir borcumuz yok. Elektrik borcundan dolayı sular kesildi dedi yalancı, şerefsiz ve ahlaksızlar? Elektrik borcumuz yok! Esnafın parası gününde ödeniyor. Ama benim alışveriş yaptığım esnaflar? Başkasının parasını ödemekle mükellef değilim. Borcu vardır ama inanmıyorum! Eski başkanların borcunu ben niye ödeyeyim. Bu sıkıntı bizim elimizde olan bir şey değil. Bu başkanlardan ötürü Keskin´in 20 yıl kaybı var. 20 yıllık dönemde geçen belediye başkanları yüzünden. Keskin´e 1 çivi bile çakmadılar. Bu haberleri yapanların da kime hizmet ettiklerini biliyorum. Onların babaları aday oldu, ben hanımefendi olayım, başkanlık alayım diyor birileri. Biz bunları biliyoruz??

AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Eski başkanlara çok ağır ithamlarda bulunan ve hakaretler eden Dede Yıldırım´ın bu açıklamaları kendisine yakıştırılmadı ve tepki çekti. Eski başkanların hiç birisinin Keskin´e bir çivi dahi çakmadığını ileri süren Yıldırım, kendisinin ise Keskin´e hizmet için geldiğini, 2019´da Keskin´in çok daha farklı bir yer olacağını öne sürdü. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false