Anahtar Kelimeler: Başkan engellileri unutmadı

Başkan engellileri unutmadı

Başkan engellileri unutmadı

Başkan engellileri unutmadı

Hediyeler verdi

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar engelliler haftasında önceden tespit edilen hem görme, hem de yürüme engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek aile ile sohbet etti ve engelli vatandaşlara hediyeler verdi.

120 kişi tesbit edildi

Başkan Uyar yaptığı açıklamada Toplumumuzun bu engelli insanlarını ve cefakar ailelerini ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını, belediye olarak her isteklerinin yerine getirilmesi için bir ekibimizin mevcut olduğunu hatırlattık. Bizim her an engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Toplumumuzda doğuştan görme engelli olanlar var. Sonradan kaza veya hastalıkla engelli olan vatandaşlarımız var. Biz yaşlılarımızı da içine katarak tespit ettiğimiz 120 insanımızı korumamız altına aldık. Onların her şeyi ile doktoru,hastanesi,evde bakımı,ilaçları gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İki bayan bir erkek sorumlumuz var, birde gönüllü büyüğümüz aynı zamanda Babam olan Yusuf Uyar ekibi ile kendini bu projemize adamış durumdalar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Ziyaretlerde bulundular

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, Engellilere ve yaşlılara bakım ekip Fahri Başkanı Yusuf Uyar, Ekip sorumlu memuru Mustafa Yaman Hüseyin onbaşı mahallesinde Fatma Gökmen, Merve Baykal, TOKİ bloklarında Bekir Akdeniz, Atadönmez mahallesinde Mehmet Ali Şahin, Çok Programlı Anadolu Meslek lisesinde santral memuru Ahmet Kaçar, Kütüphanede memur Havva Öktem ziyaret edildi ve Başkan Uyar tarafından çeşitli hediyeler verildi.



abidin emmi
21.05.2015 11:07:18
Sayın başkan koruma ordusuyla dolaşmanı bir vatandaş olarak son derece yadırgıyor ve çok abartılı buluyorum

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false