“Başkan Saygılı çalmadık kapı bırakmıyor” demişler!

“Başkan Saygılı çalmadık  kapı bırakmıyor” demişler!

Ne zaman çaldı, nasıl çaldı…?

 

Nasıl da reklam kokuyor!

 

Sayın Saygılı ne zaman böyle yapmış ki!

 

Gülünç bari olmayın, adamı da 

gülünç duruma düşürmeyin!

 

Zaten her şeyiniz komik…!

 

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı için ekibi ne yapacağını şaşırmış durumda.

 

 

TEPKİLER ÜZERİNE SERVİS EDİLMİŞ!

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı için ekibi ne yapacağını şaşırmış durumda. Önceki gün MHP Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un şehit evinde iftar yapması, Saygılı’nın ise bir belediye personelinin son derece şık evinde güya habersizmiş gibi üstelik yer sofrasında iftar yapması eleştirilirken, ekip hemen Saygılı’nın ev ziyaretleri yaptığına dair görüntülerle haber servis etti. Haberde ise Saygılı’nın her zaman bu tür ziyaretleri yaptığının altı çizildi.

 

ÇOK SIRITAN BİR HABER

Kırıkkale kamuoyunun da gayet iyi bildiği gibi meclis toplantılarına bile başkanlık etmeyen, sokakta sadece seçim gibi zaruri hallerde o da ara sıra görülen, kendisine tepki göstermeyecek birkaç esnafa arada bir o da aklına ne geliyorsa ziyaret yapan, halktan kimseyle oturup kalkmayan, yiyip içmeyen, sohbet etmeyen ve en başta kendi ifadesiyle “kibirli” Mehmet Saygılı’nın bu haberi tüm haberlerinden daha çok sırıtmış durumda.

 

BİZ KENDİSİNİ İYİ BİLİRİZ

“Saygılı çalmadık kapı bırakmıyor” başlığı ile servis edilen ve yerel basında yayınlanan haberi gören bir çok kişi, “Saygılı ne zaman böyle yapmış ki bizim haberimiz yok. Belediye personelinin evindeki iftar sofrası tepki çekince anlaşılan tepkileri bertaraf etmek için bi kaç ziyaret yaptırarak her kapıyı çalıyormuş gibi bir görüntü vermeye çalışmışlar. Dikkat edin de kapılar gerçekten çalınmasın! Bildiğimiz bir adamı bilmediğimiz gibi anlatmasın kimse. Hem adam komik duruma düşüyor hem de Belediye. Sayın Saygılı kendi ifadesiyle “burnu yere düşse eğilip almayacak” bir adam. Yani “kibirli”… Bunu kendisi söyledi. Biz kendisini gayet iyi biliriz. Bizi başka bir Saygılı anlatmayın” yorumunda bulunuyor. 

 

TALEPLERİNİ DİNLEMİŞ…!

İşte Saygılı ekibi tarafından servis edilen o haber metni: “Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, saha ziyaretlerine devam ediyor. Saygılı, vatandaşlarla birebir temas kurarak onların görüşlerini dinliyor ve taleplerini not alıyor. Başkan Saygılı, çat kapı ziyaretler yaparak vatandaşların nabzını tuttu. Ziyaretleri sırasında, vatandaşların görüşlerini de dinleyen Saygılı, evlerde bulunan çocukları da unutmayarak onlara oyuncaklar hediye etti.

 

DİKKAT EDİN DE KAPILAR ÇALINMASIN!

Ziyaretlerin ardından konuşma yapan Saygılı, “Çat kapı ziyaretlerimiz ile Ramazan-ı Şerifin manevi iklimini paylaşmaya devam ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan güler yüzlü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Saygılı'nın evlerine ziyarette bulunduğu aileler, mahallede sık sık bulunmaları nedeniyle Başkan Saygılı’ya teşekkür etti. Vatandaşlar da başkandan gördükleri bu ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

 

MAHALLELERE GİTSEYDİ HER ŞEYİ GÖRÜRDÜ

“Çat kapı ziyaretler” şeklinde verilen haberde Saygılı’nın bunu hep yaptığına dikkat çekilmeye çalışılırken, “Vallahi gözlerimizi yaşarttı bu haber. Keşke hep böyle olsa. Ama bu mümkün değil. Sayın Saygılı, milletten bunaldığı için Osmanlı Evleri’nin olduğu yere milletten kaçmak amacıyla makam odası yaptırmış birisi. Bu yüzden kamuoyu kendisini gayet iyi tanır. Haberde bahsedildiği gibi mahallelerde sık sık bulunmaz. Bulunsaydı berbat haldeki yolları, kaldırımları, temizliği, pis kokuyu görür de hallederdi.

 

KAYBETMİŞ ADAMLA UĞRAŞMAYIN!

O sırça köşklere layık görüyor kendisini. Seçime az kaldı. Seçimden sonra Kırıkkale’den kesinlikle gidecek. Bu kadar tepkiyle bu şehirde yaşayamaz. Ekibi de kendisini O’nun için bu kadar hırpalamasın. Yarın milletle  yüz yüze bakacak olanlar ekibidir. Merak etmesinler kendisi Ankara’da satın aldığı sırça köşkünde yaşamaya aynı hayat standardında devam edecektir. Kaybetmiş bir adam için bu kadar uğraşmaya değmez” yorumları yapılıyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı