Başbakan yakın yere sıcak bakmıyor!

Başbakan yakın yere  sıcak bakmıyor!

Başbakan yakın yere sıcak bakmıyor!

Ramazan Can açıkladı

Ramazan Can, Başbakan´ın ?zırhlı birlikler? konusundaki düşüncesini açıkladı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale´ye istenen zırhlı birlikler konusunda Başbakan Binali Yıldırım´ın görüşünü açıkladı.

BAŞBAKAN NE DİYOR?

Başbakan´ın zırhlı ve diğer askeri birliklerin Ankara´ya yakın yere taşınması veya nakledilmesine sıcak bakmadığını söyleyen Ramazan Can, ?Sayın Başbakanımız ile zırhlı birlikler veya bir askeri birliğin Kırıkkale´ye taşınması ya da nakledilmesi konusunda görüştük. Başbakanımız Ankara dışına çıkarılacak olan askeri birliklerin yakın illere gitmesine soğuk bakıyor. Uzak illere gitmesinden yana. Dolayısıyla bizim talebimiz bu yüzden boşa çıktı? dedi.

MÜJDELER VERECEK

Kırıkkale´de bir süredir Ankara dışına taşınacak olan askeri birliklerden birinin Kırıkkale´ye nakledilmesi için kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyordu. Ramazan Can´ın bu açıklaması ile durum netleşmiş oldu.  Bu arada Ramazan Can, Başbakan Binali Yıldırım´ın Kırıkkale´ye gelmek istediğini ve askeri birlik yerine başka sözler ve müjdeler ile geleceğini söylediğini belirtti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli