Anahtar Kelimeler: Başarı herkesindir

?Başarı herkesindir?

?Başarı herkesindir?

?Başarı herkesindir?

Ataş Kırıkkale´ye geldi

AK Parti Kasım Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla yapıldı. Toplantıya katılan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, ´1 Kasım seçimlerinden çıkan sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu, Allah´ın lütfudur. Başarı herkesin başarısıdır´ dedi.

TAM KADRO KATILIM

AK Parti Kasım Ayı İl Danışma Kurulu toplantısı Kültür Merkezinde Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve mevcut milletvekilleri ve tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Milletvekili aday adaylarının büyük bir kısmı ve il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe ve belde başkanları ve mahalle başkanları olmak üzere toplantıya tam kadro katılım sağlandı.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK VE BAŞARDIK

Danışma kurulunun açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 1 Kasım´da yapılan seçimlerde yüzde 62.5 oy oranıyla Kırıkkale´den Türkiye ortalamasının üzerinde tulum oy çıkartan iller arasında yerimizi aldık. Ak Parti´ye gönül vermiş bu davaya hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum.  2011 seçimlerinde yüzde 62 oy aldık. 7 Haziran´da da Kırıkkale´den Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldık ama bu tek başına iktidarı getirmedi. 7 Haziran 1 Kasım seçimleri arasında yaşanan tablo ve MHP Liderinin hayırcı tutumu 1 Kasım seçimlerinde iktidar olmamızı sağladı. Seçim çalışmaları süresince Milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla teşkilatımızla hep birlikte uyum ve koordineli çalışmalar yaparak başarıyı elde ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu davaya hizmet etmek onurdur şereftir´ ifadesini kullandı. Akçay´dan sonra da Milletvekilleri sırasıyla Mehmet Demir, Abdullah Öztürk ve Ramazan Can da birer konuşma yaparak seçimde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. İl Danışma Meclisinin basına kapalı bölümünde ise İl Seçim İşleri Başkanı Av. Anıl Böke, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ve İl Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

RABBİMİZE HAMDEDİYORUZ

Milletvekillerinin ardından konuşma yapan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi´ne ilişkin, "Bu sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu, Allah´ın lütfudur ve herkesin başarısıdır" dedi. Ataş, yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin Türk siyaset tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Seçimlerin milletin, Türkiye´nin ve Türk demokrasisinin zaferi olduğunu anlatan Ataş, "Bu zaferi, bu ülkeye yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Bu zaferi, bu millete bahşeden yüce Rabbimize hamdediyoruz, şükrediyoruz. 1 Kasım seçimleri Allah´ın yardımıyla alınmış bir sonuçtur. Aynen Çanakkale Harbi´nde, Kurtuluş Savaşı´nda, Sakarya´da, Dumlupınar´da Allah bu milletin yüzüne nasıl bakıp da yardım ettiyse, Çanakkale´de yedi düvele karşı mücadele ederek o zoru başardıysa, 1 Kasım seçimlerinde de hiç kimsenin tahmin etmeyeceği sonuçla bu millet yeniden bayram havasına büründürdü. Bundan dolayı Rabbimize bir kez daha hamdediyoruz" dedi.

2019 SEÇİMLERİNE ŞİMDİDEN HAZIRLANMALIYIZ

Mustafa Ataş, AK Parti´nin sadece milleti, ülkeyi esas alan ve bu uğurda mücadelesini sürdüren bir anlayışla siyaset yaptığı için üstün başarılara imza attığını vurgulayarak, AK Parti´nin Türk siyaset tarihinde çok ender örneklerine rastlanan bir siyasi çizgisi ve başarısı olduğunu ifade etti. Ataş, 7 Haziran´da AK Parti´nin iktidardan uzaklaştığını ve tek başına iktidar olma imkanı ve fırsatını yakalayamadığını, 5 aylık sürede bazılarının bu durumdan mutlu olduğunu anımsatarak, "Eski Türkiye özlemini yüreklerinde taşıyanlar, Türkiye´yi geçmişten bugüne kadar sömürenler mutluydular. Ama bu ülkenin asli sahipleri, vatandaşlarımız, yatırımcılarımız, iş adamlarımız, ev ve iş kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz, memurlarımız herkesim mutsuzdu. O mutsuzluk 5 ay sürdü. 7 Haziran seçimlerinden sonra kendi payımıza düşen dersleri çıkardık ve bunlarla ilgili tedbirlerimizi almaya çalıştık. Bu sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu Allah´ın lütfudur. Mütevaziliğimizi muhafaza ederek, gurur ve kibirden uzak durarak, milletle temasımızı kesmeyerek, gönül temasımızı korumaya devam ederek, Kırıkkale´de aldığımız yüzde 62´lik oyun muhafazası için mücadele ederek, alamadığımız yüzde 38´lik kesimin oyunu almak için 2019 seçimlerine bugünden kollarımızı sıvayıp çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor´ dedi.

TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ

Kültür Merkezi´nde yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısı sonrasında Nur Camiinde ikindi namazını teşkilatla birlikte kılan Ataş, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek il teşkilatıyla bir araya geldi. Ataş, İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla sohbet etti. Ataş teşkilat ziyareti sonrası Kırıkkale´den ayrıldı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu